Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális ha engem 12 évessen nem érdekelnek a pasik?
Figyelt kérdés
2012. dec. 4. 17:23
1/8 anonim válasza:
Az lenne a nem normális, ha már viszketne a nunid.
2/8 legly válasza:
végre egy olyan lány aki 12 évesen (ne haragudj h ezt mondom) de még szűz!!! nagyon ritka már az ilyen lány, legyél büszke magadra! =)
Üdvözlettel
Legly
3/8 Bino válasza:
12 èvesen mif@szt akarsz te pasizni? Takarodj tanulni.
4/8 anonim válasza:
Ez nagyon normális,és természetes.Bár a legtöbb korodbeli már közel annyi tapasztalatokat szerzett,mint huszonévesek.
6/8 jekyll-fan válasza:
teljesen normális :) én 14,5éves koromig úgy gondoltam, hogy minden pasi hülye, és hogy nekem semmi szükségem nincsen rájuk :D
16/L
7/8 anonim válasza:
Teljesen normális!
Az lenne a baj ha már futkorásznál utánuk. Csak azért mert a az osztálytársaid ilyenek neked nem kell ilyennek lenned!
8/8 anonim válasza:
12 éves csajon mit lehet dugni egyáltalán? Miért ne lenne szűz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!