Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális hogy 17 évesen nem érdekelnek a pasik?
Egyszerűen nem érdekel:D
Tök jól megvagyok nélkülük.Inkább havernak jók,de úgy hogy szerelem meg ilyenek...
picit későn érő vagyok szerintem. Visekledésre nagyon hasonlítok a fiúkra. Persze lány vagyok és imádok öltözködni,imádom a divatot tényleg.Ez az egyik hobbim,de a viselkedésem mint a fiúknak. Ez normális ebben a korban még?
Minden ember más... szerintem teljesen normális, bár ha pont tetszenél, nem ezt mondanám :P de csak lesz majd olyan, aki megmozgatja a fantáziádat :)
F17
igen mindenképp akarok.Rendészetire,vagy katonatisztire:)
Nem vagyok egy debella sőt...:D
de nagyon tetszik az a szakma:)
Szerintem meg gáz. Voltál már szerelmes valaha?
Ha elfogadják az emberek ha nem, 13-14 éves kor körül már szerintem igen csak szerelembe szoktak esni az emberek, ez persze sokszor csak plátói és a lányokat már abban a korban érdeklik a fiúk, 17 évesen meg már pláne. Ez nem jelenti azt, hogy szexelni kell addigra meg ilyesmi, de legalább az érdeklődésnek meg kellene szerintem lennie...De ez az én véleményem!
A fiús viselkedéssel nincs amúgy baj.
Csak nem félsz, hogy talán leszbikus vagy e? Mert a kérdésedből szerintem ez sugárzik.
32/N
(Amúgy én hivatásos katona vagyok! Engem is a fiús dolgok érdekeltek mindig, azért választottam ezt. )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!