Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, ha nem érdekelnek a fiúk 16 évesen?
szerintem te még nem láttál olyan pasit, akiben megfogott volna valami.
én is így voltam egy ideig, hogy a barátnőim mondták egyes pasikra, hogy mennyire helyes, engem meg tök hidegen hagytak. aztán van egy srác a suliban, akit ha meglátok, elkezd hevesebben verni a szívem és nagyon tetszik, mert megfogott benne valami...
de nem vagy lekésve semmiről, szóval szerintem normális.
Véleményem szerint túl reagálod. Ennek több mint valószínű a környezeted az oka. Az a baj, hogy a mostani világ egy gyökérhely (legalábbis ebből a szempontból biztosan). Még csak 16 éves vagy, igazából még nem vagy felnőtt, a vonzalom-szerelem nem létfontoságú kérdés. Valószínüleg az lehet a "baj" hogy még nem állsz készen egy komoly kapcsolatra, ami szerintem teljesen normális és a te korodban nem is szükséges. Valami olyasmi is vegyülhet a dologba az elmondásod alapján, hogy még nem is találkoztál olyan fiúval/férfival, aki igazán tetszett volna. Szerintem nálad talán a belső fontosabb is a külsőnél egy fiúnál, ezért tartod a helyes srácokat a te szavaiddal élve "fadaraboknak", és ebben nincs semmi abnormális.
Még fiatal vagy, ez a közöny idővel változni fog. Vagy mert idősebb, érettebb leszel, vagy mert találsz magadnak egy neked tetsző fiút(vagy mindkettő egyszere).
Ahogy az előttem szólok írták: "Nem kell erőltetni a dolgot".
Egyébként, ne hagyd hogy a környezeted befolyásoljon, és rád erőltesen olyasmit, amihez neked jelenleg nincs kedved, az neked is meg a fiúnak is rossz lenne, akivel éppen kényszerből jársz.
Amúgy, ha nagyon akarsz elmehetsz pszichológushoz, csak teljesen felesleges, mert valószínüleg ugyan ezt fogja mondani. (Ha 30 évesen is fennáll a probléma, és nem vagy tisztába az okával, akkor nem tartalak vissza, keress fel egyet XD)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!