Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális hogy 17 évesen nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális hogy 17 évesen nem érdekelnek a pasik?

Figyelt kérdés

Egyszerűen nem érdekel:D

Tök jól megvagyok nélkülük.Inkább havernak jók,de úgy hogy szerelem meg ilyenek...

picit későn érő vagyok szerintem. Visekledésre nagyon hasonlítok a fiúkra. Persze lány vagyok és imádok öltözködni,imádom a divatot tényleg.Ez az egyik hobbim,de a viselkedésem mint a fiúknak. Ez normális ebben a korban még?

2012. okt. 6. 16:41
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

Na én ilyen vagyok 14 évesben. Kicsi koromtól ilyen a jellemem,úgy azt hiszem már nem fog változni..viszont én nem vagyok divatos annyira.Azt hordom ami kényelmes és nekem tetszik, nem a környezetemnek.Meg én nem vagyok nyílt, mint amilyennek te látszol..inkább visszahúzódó, nincs a nagy tömeggel közös témám, mert az állatok érdekelnek jobban, mint a fiúk meg a facebook...már látszik hogy későn érő vagyok/leszek.A te korodban már szoktak a lányok érdeklődni, de azért mert te nem, az nem gáz egyáltalán.Van aki a te korodban egy pasi miatt összetörik aztán elcseszi a sulit meg stb. A korosztályom meg úgy viselkedik mint a 18 évesek.o.O Persze van kivétel, csak ők meg közvetlenek, és így rengeteg haverjuk van :/

Nem vagy a nagy átlag,de nagyon jó hogy nem azon siránkozol, hogy magányosnak érzem magam..kell egy pasii..van hogy még a 14 évesek is ezt csinálják..uh..

L

2012. okt. 6. 18:33
 22/27 anonim ***** válasza:
21es vagyok. Figyi, én meg azért érzem már ennyi idősen(!) rosszul magam, hogy nem magassarkút hordok és sminkelem magam...mert már mindenki ezt teszi a környezetemben.O.o
2012. okt. 6. 18:35
 23/27 anonim ***** válasza:

Akkor ezek szerintem nem is volt még fiúval semmilyen testi kapcsolatod? Csók sem pl?

Csak mert fura, hogy valakiben fel sem merül az 17 évesen, hogy legalább ezt kiszeretné próbálni. 14-15 évesen tombolnak a hormonok, nem muszáj ezt kiélni, lehet várni, nem kell semmit elsietni,de azért 17 évesen már azért nem sietnél szerintem semmit el. Nehogy frigid legyél...

24/F

2012. okt. 6. 19:08
 24/27 A kérdező kommentje:

dehogynem :)

csók már megvolt.

2012. okt. 6. 19:15
 25/27 anonim ***** válasza:
Ne aggódj, majd hivatásos katonaként bepótolod... Kiképzőtiszt, szobatársak, alakulat, század... :))))
2012. okt. 6. 21:24
 26/27 anonim válasza:

szerintem normális!

attól hogy nem lettél 12 évesen "szerelmes" mint a mai kis p*csák attól még normális!:) nem kell mindenkinek 17 évesen már túl lenni vagy 20 pasin szerintem!

2012. nov. 18. 09:58
 27/27 Kini :)) ***** válasza:
Én is ilyen vagyok. Mindig hülyének néznek mások, amikor mondom, hogy nekem senki nem tetszik. :D Egyszerűen nem érdekelnek még...:) 15/L
2014. ápr. 1. 20:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!