Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális hogy 17 évesen nem érdekelnek a pasik?
Egyszerűen nem érdekel:D
Tök jól megvagyok nélkülük.Inkább havernak jók,de úgy hogy szerelem meg ilyenek...
picit későn érő vagyok szerintem. Visekledésre nagyon hasonlítok a fiúkra. Persze lány vagyok és imádok öltözködni,imádom a divatot tényleg.Ez az egyik hobbim,de a viselkedésem mint a fiúknak. Ez normális ebben a korban még?
jajj...
Nem én szoktam keresni a pasikat hanem facebookon írnak rám általában mindig,de engem nem érdekelnek.Egyszerűen nem akarok.Nem vagyok se csúnya se dagat,és divatos vagyok..Szóval ne ilyen rondaságot képzeljetek el,ha meglátnátok élőben szerintem nem gondolnátok hogy ilyen vagyok.
mi sugárzik???:D:D
az hogy lezbi vagyok:D
jézus :D
nem szeretném megfogadni ha nem gond:)
Én ezt akarom csinálni.
Nagypapám sem úgy lett tiszt hogy ez érdekelte.Egyáltalán nem érdekelte ez a szakma. Csak kitették otthonról és valamit kezdenie kellett magával.Szín ötösre végzett a tisztin ösztöndíjjal mégis :)
igen van
Az hogy mások ennyi idősen nem ilyenek :DD
Tehát te is tudod, hogy valami "hiba van a gépezetben", mert mások nem ilyenek.
Hááát...majd kiderül idővel, hogy mi az oka...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!