Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Normális hogy 17 évesen nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális hogy 17 évesen nem érdekelnek a pasik?

Figyelt kérdés

Egyszerűen nem érdekel:D

Tök jól megvagyok nélkülük.Inkább havernak jók,de úgy hogy szerelem meg ilyenek...

picit későn érő vagyok szerintem. Visekledésre nagyon hasonlítok a fiúkra. Persze lány vagyok és imádok öltözködni,imádom a divatot tényleg.Ez az egyik hobbim,de a viselkedésem mint a fiúknak. Ez normális ebben a korban még?

2012. okt. 6. 16:41
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:

jajj...

Nem én szoktam keresni a pasikat hanem facebookon írnak rám általában mindig,de engem nem érdekelnek.Egyszerűen nem akarok.Nem vagyok se csúnya se dagat,és divatos vagyok..Szóval ne ilyen rondaságot képzeljetek el,ha meglátnátok élőben szerintem nem gondolnátok hogy ilyen vagyok.

2012. okt. 6. 17:32
 12/27 A kérdező kommentje:
Én nem azért választom a katonatisztit mert fiús vagyok és ez érdekel annyira,hanem mert a nagypapám tiszt volt és szeretném ha büszke lenne rám,mert már nem él.Nyilván valamennyi érdeklődés van bennem a szakma iránt de nem olyan fúú én most katona akarok lenni...stb.
2012. okt. 6. 17:33
 13/27 A kérdező kommentje:

mi sugárzik???:D:D

az hogy lezbi vagyok:D

jézus :D

2012. okt. 6. 17:34
 14/27 anonim ***** válasza:
Hát én nem akarlak elkeseríteni sem leszólni, de ez nem egy szakma hanem egy hivatás és egyben egy életforma. A katonai hivatás egy életre szól. Ide szerintem szívvel-lélekkel kell bekerülni, mert különben semmi értelme. Sok kihívással, áldozattal, alázattal és kitartással jár. Én már kisiskolás korom óta tudtam, hogy ezt akarom csinálni és amíg mindenki kiröhögött én addig megvalósítottam és nem bántam meg. De ide a te hozzáállásod kevés! De ezen nem kell megharagudni, nem bántásból írtam, te tudod mit kezdesz az életeddel, ez csak egy tanács amit vagy megfogadsz vagy sem.
2012. okt. 6. 17:40
 15/27 anonim ***** válasza:
Nem azt írtam, hogy leszbikus vagy, de miért aggódsz ezen, hogy nem érdekelnek a fiúk? Valami oka csak van, hogy aggaszt...
2012. okt. 6. 17:41
 16/27 A kérdező kommentje:

nem szeretném megfogadni ha nem gond:)

Én ezt akarom csinálni.

Nagypapám sem úgy lett tiszt hogy ez érdekelte.Egyáltalán nem érdekelte ez a szakma. Csak kitették otthonról és valamit kezdenie kellett magával.Szín ötösre végzett a tisztin ösztöndíjjal mégis :)

2012. okt. 6. 17:42
 17/27 A kérdező kommentje:

igen van

Az hogy mások ennyi idősen nem ilyenek :DD

2012. okt. 6. 17:42
 18/27 anonim ***** válasza:

Tehát te is tudod, hogy valami "hiba van a gépezetben", mert mások nem ilyenek.

Hááát...majd kiderül idővel, hogy mi az oka...

2012. okt. 6. 17:46
 19/27 A kérdező kommentje:
nem vagyok lezbikus ha erre akarsz célozni;)
2012. okt. 6. 17:47
 20/27 anonim ***** válasza:
Nem célozgatott itt szerintem senki erre, de tény, hogy nem normális.
2012. okt. 6. 18:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!