Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kérdeztek itt ilyet ha nem is érdekelnek titeket a normális lányok?
Egy rendes lány túl unalmas ahhoz, hogy belé szeressenek és náluk magasan van a léc...
21/N
"Egy rendes lány túl unalmas ahhoz, hogy belé szeressenek és náluk magasan van a léc... "
Hát nem hiszem... legalább a mondat első fele, biztosan nem igaz. Rendes lány vagyok, és kicsit se mondanám magam unalmasnak... csak hát a fiúk se veszik a fáradtságot hogy a szerény jellem mögé lássanak.
Az meg hogy magasan van a léc... mindenkinél más az a bizonyos magas, szóval azért ez se igaz így.
Csak azért, mert a normális lány alatt nem az aszexuális, prűd lányokat értem, akik még szopni sem hajlandóak annyir szexellenesek sajnos.
Na én ezért untam meg a túl komoly, szent lányokat, a ribik meg sajnos megadnák azt, amire igazán vágyik egy férfi.
Nos, igazából párkapcsolatra egy normális, rendes lány keresek én is, de ha nem szeret szexelni napi szinten és sajnos külsőre sem tud felizgatni, mert annyira bűnronda, akkor ne várja, hogy érte epekedjek. De amúgy ez van a lányoknál is, szerintem te sem adnál lányként esélyt sem egy ronda, de kedves, normális fiúnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!