Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek duci fetis es vagyok ha a duci lányok érdekelnek inkább mint a vékonyabbak? Vagy ez normális? Eddig csak duci barátnőim voltak és nagyon jó minden szempontból! 17/F
Figyelt kérdés
2010. jan. 3. 02:15
1/16 anonim válasza:
ezzel semmi baj nincs nekem is voltak teltebb barátnőim.
n jobban szereetem a teltebb nőket mint a csontsoványakat
2/16 anonim válasza:
rendesen a gombócok vonzanak (magyarán minél ducibb annál jobban bejön, vagy csak a husisabbak jönnek be?
3/16 anonim válasza:
Hát, ha például anyukád is teltebb alkatú, akkor ez egy anyakomplexus jele is lehet :)
4/16 A kérdező kommentje:
Nem az olyan nagyon nagyon de azért legyen rajta bőven mit fogni !! AM anyu nem duci még kicsitsem úgyhogy nem anyakomplexus.
2010. jan. 3. 04:17
5/16 anonim válasza:
Ne aggódj, ha nem az extrém hájas nők vonzanak minél nagyobb annál jobb alapon, hanem a gusztusosan husibbak, esetleg kissé túlsúlyossak, az teljesen normális!
6/16 A kérdező kommentje:
Kösszönöm szépen a válaszokat sokat segítettetek vele!!
2010. jan. 3. 11:13
7/16 anonim válasza:
Hú... A húgom biztos bejönne (160/76).
8/16 anonim válasza:
Ha nem lennének olyanok mint te, akkor a ducilányok szüzenhalnánakmeg..
9/16 A kérdező kommentje:
A 13:22 es kommentelőnek:
Biztos bejönne alkatra de belsőre nem biztos:D
a 15:08 asnak :
Nem is hagynám hogy ógy haljanak meg:D
2010. jan. 4. 14:38
10/16 anonim válasza:
15:08-nak
Ha anyád nem lett volna meg se születsz akkor legalább eggyel kevesebb f@sz lett volna a földön :D
Én is a ducibb lányokat szeretem de csak azokat akik arányosak,mert ha már 80kg az durva...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!