Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Szerintetek ő már duci vagy még bevállalnátok?
2011. okt. 29. 15:57
2/21 anonim válasza:
Szerintem ne foglalkozz vele! Nem hozzád való! Küldd át a számát majd én kezelésbe veszem a "ducit".
7/21 anonim válasza:
Nem olyan tragikus, de a 3. kép nagyon előnytelen
8/21 anonim válasza:
pontosan mit értesz a bevállalás alatt? szexre biztosan bevállalnám, mert dögös, széles csípő, nagy cicik, hosszú haj, de többet szerintem nem. kövezz meg érte...
9/21 anonim válasza:
Nekem az a típus a zsánerem és nem csak szexet tudnék elképzelni ilyen testalkatú Nökkel.
10/21 anonim válasza:
Soha ne nagymellű nővel tedd fel ezt a kérdést, mert van a nagymellű kövér meg a normál mellű kövér és milliószor undorítóbbnak fogják találni az utóbbit, ő már ásson magának gödröt és feküdjön bele, a nagymellű meg jóóó és áll rá a cerka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!