Ez normális? Van egy rokonom, lány és nem akar gyereket azzal az indokkal hogy tönkre tenné az alakját stb, tudom hogy az állhat a háttérbe hogy ő régen duci volt és sikerült lefogynia. és most szép. Vagy nem tudom.
Igen teljesen normális hogy valaki nem akar gyereket. Ahhoz pedig nem sok közöd van hogy miért! Szerintem nagyon nagy trauma lehet egyeseknek hogy kövérek voltak. De az is lehet hogy ez csak indok és valójában nem tudja hogy miért nem akar. Ez mindegy, nem kötelező gyereket szülni.
Honnan veszed hogy önző? Minden bizonnyal rólad is sugdosnak az emberek rossz szokásokat a hátad mögött. Pl én rögtön tudok hármat: pletykás, rendezkedő és intoleráns vagy. Senki sem tökéletes de attól még nem beteg... Szerintem senki nem kér a segítségedből. Azért mert te azt hiszed van egy helyes út nem biztos hogy az az egyetlen.
Na és akkor mi van?Igen,normális,teljesen az ő döntése.
Jelenleg (hasonló indok miatt) miatt én sem akarok.Lehet,hogy tíz év múlva másként gondolkodom/gondolkodunk majd.
Téged ez miért zavar?
Engem is az érdekel, hogy miért boldogtalan?
Talán mert mindenki a gyerek-kérdéssel nyúzza?
Miért nem dönthet ő ebben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!