Normális hogy álmomban beszéltem régen? (néha most is)
Régebben/néha beszéltem/beszélek álmomban. Régen ordibáltam meg kapálóztam is de az már elmúlt. Egyszer olyan is volt hogy azt ordítottam hogy : " Hagyj békén eressz el! " ( ezt mind a szüleim mesélték) Egyszer meg kimentem a konyhába alvajárva, és töltöttem teát. És az az érdekes hogy semmire nem emlékszem! De mostanában már nincs semmi probléma, ez mind régen volt. Csak tudni szeretném, hogy ez normális volt-e 10-11 éves koromban.
13/L
én is szoktam beszélni..még mostanság is(14 vagyok)
régen mikor kicsi voltam mindíg a földön ébredtem fel egy hosszab ideig minden éjszaka és egyszer pár éve járkáltam is mikor papáméknál voltunk.Kimentem és ráfeküdtem a komódra utánna ott maradtam míg fel nem ébredtem arra hogy fázom.
Beszélni most is beszélek hogyha tesóm piszkál csikiz akkor furán "vinnyogok". Tegnap tesóm mesélte hogy álmomban folyamatosan azt énekeltem: "subi dubi"
Rám az alvajárás jellemzőbb.
Egyszer anyámmal néztünk egy filmet,amin elaludtam.Aztán álmomban aztmondtam,hogy megyek pisilni.És bementem a szobámba,és le akartam pisilni az éjjeli szekrényemet. xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!