Kezdőoldal » Ezotéria » Álomfejtés » Álmodtam azzal a csajjal...

Álmodtam azzal a csajjal akibe régen bele voltam esve, s miután elköltöztek marha nehezen tettem túl rajta magamat. De ma már egy cseppet se vagyok belezúgva. Miért álmodhattam ezt? A többi lent!

Figyelt kérdés
Az volt az álomban hogy buliztunk és elhívott smárolni,hozott piát meg össz visszz.:D....Majd megint elhívott és mikor smároltunk hirtelen féreggé változott....!.:((.:SSS.....ja és aznap nem is gondlotam olyanra ami kifejthette volna ezt az almot.!
2011. aug. 19. 08:46
 1/2 anonim ***** válasza:
Ez normális! A mély gondolataidba még mindig ott vannak az érzelmek! Velem is ez volt, nem kell aggódni, el kell felejteni, de az is lehet, hogy szereted, de még magadnak se tudod beismerni
2011. aug. 19. 09:06
 2/2 A kérdező kommentje:
:)..Beismerem..de híába elment...mar nem itt lakik szal tok8....de azert kosszi.:).:(
2011. aug. 19. 14:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!