Ez normális? Van egy rokonom, lány és nem akar gyereket azzal az indokkal hogy tönkre tenné az alakját stb, tudom hogy az állhat a háttérbe hogy ő régen duci volt és sikerült lefogynia. és most szép. Vagy nem tudom.
Szerintem beszélj a barátnőddel, hogy gondolja át a kapcsolatát, és segíts neki, kilépni belőle ha ő is akarja.
És ha nem szeretne szülni az alakja megőrzése miatt, akkor fogadjon örökbe egy árvát, de szerintem most nem ez a legfontosabb.
Néha olyan ez az oldal, mint amikor egy szerencsétlen sebesült gazella (KÉRDEZŐ) körül gyülekeznek a hiénák (VÁLASZOLÓK) és jól megadják neki.
Mire jó a másikat kiosztani, lehordani, alaposan beledöngölni a földbe? Mert akkor végre sikerült kiélni a felgyülemlett feszültséget, agresszivitást? Mert az odamondogatástól még soha nem jött rendbe semmi!
Szerencsétlen kérdező feltett egy valóban bosszantó kérdést, de aztán már csak védekezett, beismerve a tévedését, viszont ez nem érdekelt itt senkit.
Természetes, hogy nem akar gyereket.
Amúgy is túlnépesedés van a földön és AD MAGÁRA, nem akar eligénytelenedni!
Igaza van.
Tehát -csak hogy jól értsem-, ha a kérdező bele próbál szólni más életébe, akkor te jogosan döngölöd a földbe?
Egyszerűen csak figyelmeztetni kelle erre a tényre, nem?
Vagy ennyire jól esik bántani valakit? De, eh minek is magyarázom ezt! Hiszen most én következem a kiosztásban, ugye kedves válaszoló?
Tudod,amilyen a kérdés,olyan a válasz is.Ő földbe döngölt a háta mögött,sunyi módon egy másik embert.Azt gondolta,részéről ez jogos.Néhányan próbálták felnyitni a szemét.Olyan stílusban,mint amilyen az ő stílusa.
Vita lezárva.
Azaz, ha bunkón viselkedem, az azért van, mert a másik is...
Illetve: ha másik ember stílusa alpári, akkor én is nyugodtan lehetek az, mert ez felment engem.
Itt tényleg nincs mit magyarázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!