Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez normális?
Figyelt kérdés
Meg volt mára beszélve egy lánnyal randi. Oké, még délelőtt elmentem hozzá, vagyis a munkahelyére, hogy akkor este megyünk-e. Ó persze, minden f@sza meg milyen jó lesz, és még a telefonszámomat is elkérte hogy el tudjon érni!! Tehát ő kérte el!! Én is az övét egyébként. Erre csak nem hív, mondom rácsörgök (de itt már gyanús volt a dolog) nem vette fel, egy félóra múlva megint, megint nem veszi. Hát ez nem normális mondom. Gerinctelen, ez a legjobb szó rá. Szóval a kérdés az lenne, hogy ebben mi a jó, annak aki ilyet csinál. Mert egyszerűen nem tudom felfogni ésszel, de ha 5ször születnék akkor se tudnék rájönni. Miért nem lehet megmondani hogy ha nem akar tőlem semmit. De még így, értitek, hogy adjam már meg a számomat is. Mi a f@szomnak, ha úgy is tudta hogy nem akar eljönni. Meg még múltkor dobta hogy kár hogy nem vagyok face-en mert ott is dumálhatnánk. ??? Minek? Ha nem is akar? Valaki világosítson már föl, hogy hogy van ez mert én ehhez kevés vagyok. Arra gondoltam, hogy esetleg hogy ne bántson meg, de ha így van, akkor az már nem jut el a tudatáig hogy ezzel így sokkal szarabb érzést generál. Meg magát is megkímélné egy pár kellemetlen helyzettől, mert ha nem akar semmit, akkor nyilván beszélgetni se meg látni se, de ha ezt nem közli, akkor én abba a hitbe maradok hogy oké a játék, és keresni fogom. Meg nekem is megspórolt volna némi pénzt, időt meg csalódást.2012. dec. 8. 21:06
11/11 A kérdező kommentje:
Na ha érdekel valakit, elmentem ma a csajhoz, hogy mégis mit mond. Kíváncsi voltam. Képzeljétek elhagyta a telefonját! : ) Persze persze. Barom.
2012. dec. 10. 16:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!