Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mivan veletek Fiuk? Miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivan veletek Fiuk? Miért tünt el a "férfiakból" a férfiasság? Miért kell ugy kinéznetek mint a díszb*ziknak? Miért nem tudtok szeretni? Miért hordtok női ruhákat? Miért csak a szex a fontos? Miért nincs belöletek normális fiatal?! Miért miért miért.

Figyelt kérdés
16/l
2010. aug. 19. 23:40
1 2 3 4 5 6 7 8
 1/71 anonim ***** válasza:
63%

? :D

Ki törte össze a szíved, hogy most hirtelen minden bajod lett velünk?

2010. aug. 19. 23:43
 2/71 anonim válasza:
hát ez az
 3/71 anonim ***** válasza:
92%
Van csak keresni kell az is igaz hogy mostanság mindenki szex mániás és a szeretet ki marad és ezért sokan egyedül vannak illetve lesznek és ez rohadt sz@r de keresni kell több időt rá szánni biztos találsz magadnak 1 igazi fiút aki kölcsönösen fog szeretni. ;) 15/F
 4/71 anonim ***** válasza:
Mindenkinek megvan a maga párja :)
2010. aug. 19. 23:44
 5/71 A kérdező kommentje:
Senki nem törte össze a szívem... egyszeráen akkárhogy nézzük a mai fiatalaságot minden lesz belölük csak férfiállat nem..
2010. aug. 19. 23:45
 6/71 A kérdező kommentje:
magyar undergroundot hallgatok...(Y)
2010. aug. 19. 23:47
 7/71 anonim ***** válasza:
41%
Szerintem rossz korosztályban keresgélsz. Ne a hasonló korú fiúkkal foglalkozz, hanem a kicsit idősebbekkel. Ők érettebbek már egy tartós kapcsolatra, mint a 16-17 éves fiúk, akik, ha belegondolsz, teljesen normális, hogy élni, bulizni, kalandozni akarnak. Mi csajok, ezt hamarabb és rövidebb idő alatt letudjuk, általában. Vannak akik nem, de kivétel erősíti a szabályt. Mi csajok általában érettebbek vagyunk a korunknál, (ismétlem, általában!!) kb. 2-3 évvel, míg a fiúknál ugyanez mínuszba megy. Ez nem is baj, emiatt is keresgélnek a fiúk fiatalabb lányokat, míg a lányok idősebb fiúkat.
2010. aug. 19. 23:48
 8/71 anonim ***** válasza:
92%

"magyar undergroundot hallgatok...(Y)"

ha notár mérit hallgatnál mennének utánad a kanos cigányok. 123456789123456789123456789/1 tuti normális

2010. aug. 19. 23:49
 9/71 anonim ***** válasza:
89%

mert legtöbb csajnak ez jön be, akinek meg nem az nem mutatja ki...

lásd facebook,myvip''JUJJ DE CUKI''

2010. aug. 19. 23:49
 10/71 anonim ***** válasza:
95%

Én vagyok rá az élő példa, hogy ez nem minden fiúra igaz :)

- Nem sminkelem magamat

- Nem vasalom a hajamat

- Szeretek szeretni

- Szeretek nevettetni

- Tudok helyesen írni ^-^

- Mackós vagyok, és okos

- Minden lány előtt kinyitom az ajtót, és előre is engedem őket, ha tehetem. (És nem mellesleg örülök, ha megköszönik :))

- És végül, de nem utolsó sorban nem sietettem a szexet.

2010. aug. 19. 23:52
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!