Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mivan veletek Fiuk? Miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivan veletek Fiuk? Miért tünt el a "férfiakból" a férfiasság? Miért kell ugy kinéznetek mint a díszb*ziknak? Miért nem tudtok szeretni? Miért hordtok női ruhákat? Miért csak a szex a fontos? Miért nincs belöletek normális fiatal?! Miért miért miért.

Figyelt kérdés
16/l
2010. aug. 19. 23:40
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/71 anonim ***** válasza:
36%

szerintem el kéne nekik egy kis katonaság. Nem csoda hogy a legtöbb tini csaj is már a jóval idősebb pasik után szemlélődnek javarészt. Még az én korosztályom beli pasik is javarészt nyafkák. Persze, tisztelet mindenhol a kivételnek! (akik már foglaltak javarészt ilyenkor:))

Nincs teljesen igazam, de úgy éreztem fontos ha most azt írom le ami először eszembe jut.

22/L

2010. aug. 20. 00:11
 22/71 anonim ***** válasza:

oké, nem veszem magamra... de olvasd el ezt: http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__oltozkodes__..

jó szórakozást :D

2010. aug. 20. 00:12
 23/71 anonim ***** válasza:
A kérdező a kérdését nyilván nem minden hím nemű egyedre értette, csupán azokra, akikre ez a jellemzés illik. Tehát nem az egész férfi nemet akarta kritizálni, tehát nem kell magatokra venni feltétlenül. És ha logikusan végig gondoljuk, tényleg elszaporodtak mostanában az ilyen fiúk, de ez csak egy divathóbort, ami pontosan ugyanúgy el fog múlni mint az összes eddigi ami felütötte a fejét, majd 50 év múlva "retro" néven ismét visszatér. Nincs ezzel alapvetőleg semmi baj, ez így szokott lenni. Akit nem érint, nem kell magára vennie, vannak még manapság is rendes, udvarias, vonzó fiúk - bár a vonzó nyilván mindegyikőnk számára mást jelent - csak ők nem feltétlenül annyira feltűőnek mint azok, akikre a kérdező gondolt.
2010. aug. 20. 00:14
 24/71 A kérdező kommentje:
és te elolwastad az első kommentelőt?!:D Bár amennyire wéded öket nem lehet h te is ilyen wagy?! ^o)
2010. aug. 20. 00:14
 25/71 anonim ***** válasza:

"a pasikat elkezdi érdekelni a szex téma és disznókodnak :D"

jajj, te meg olyan prűd vagy :P

18/F

2010. aug. 20. 00:15
 26/71 A kérdező kommentje:
nem wagyok prüd sőt...:D de ne wárják már el egyes egyének! h érzelem nélkül Szeretkezzek...
2010. aug. 20. 00:16
 27/71 anonim ***** válasza:

"és te elolwastad az első kommentelőt?!:D Bár amennyire wéded öket nem lehet h te is ilyen wagy?! ^o)"

Hol védtem? Mutasd :P

2010. aug. 20. 00:17
 28/71 anonim ***** válasza:

"nem wagyok prüd sőt...:D de ne wárják már el egyes egyének! h érzelem nélkül Szeretkezzek..."

Nem neked írtam, hanem 00:10-nek...

2010. aug. 20. 00:17
 29/71 A kérdező kommentje:
Itt linkeled nekem...:D
2010. aug. 20. 00:18
 30/71 anonim ***** válasza:

És miért van az hogy minden csaj sír hogy normális szerető pasi kell neki, ha meg ott van akkor szexéhes haverját választja.

Ami meg a nő érettségét illeti, de mi a korral csak érettebbek nézünk ki még ti öregebbnek :P :D

2010. aug. 20. 00:18
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!