Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivan veletek Fiuk? Miért tünt el a "férfiakból" a férfiasság? Miért kell ugy kinéznetek mint a díszb*ziknak? Miért nem tudtok szeretni? Miért hordtok női ruhákat? Miért csak a szex a fontos? Miért nincs belöletek normális fiatal?! Miért miért miért.
szerintem el kéne nekik egy kis katonaság. Nem csoda hogy a legtöbb tini csaj is már a jóval idősebb pasik után szemlélődnek javarészt. Még az én korosztályom beli pasik is javarészt nyafkák. Persze, tisztelet mindenhol a kivételnek! (akik már foglaltak javarészt ilyenkor:))
Nincs teljesen igazam, de úgy éreztem fontos ha most azt írom le ami először eszembe jut.
22/L
oké, nem veszem magamra... de olvasd el ezt: http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__oltozkodes__..
jó szórakozást :D
"a pasikat elkezdi érdekelni a szex téma és disznókodnak :D"
jajj, te meg olyan prűd vagy :P
18/F
"és te elolwastad az első kommentelőt?!:D Bár amennyire wéded öket nem lehet h te is ilyen wagy?! ^o)"
Hol védtem? Mutasd :P
"nem wagyok prüd sőt...:D de ne wárják már el egyes egyének! h érzelem nélkül Szeretkezzek..."
Nem neked írtam, hanem 00:10-nek...
És miért van az hogy minden csaj sír hogy normális szerető pasi kell neki, ha meg ott van akkor szexéhes haverját választja.
Ami meg a nő érettségét illeti, de mi a korral csak érettebbek nézünk ki még ti öregebbnek :P :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!