Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivan veletek Fiuk? Miért tünt el a "férfiakból" a férfiasság? Miért kell ugy kinéznetek mint a díszb*ziknak? Miért nem tudtok szeretni? Miért hordtok női ruhákat? Miért csak a szex a fontos? Miért nincs belöletek normális fiatal?! Miért miért miért.
ne írj már mindent W betűvel b@szod nagyon nem f@sza...
amugy velem nincs semmi belőlem nem tünt el a férfiasság, rövid hajam van reggelente feldúrom kicsit és megáll egésznap (de nem vagyok igáénytelen se) tudok szeretni olyan lányt aki megérdemli hogy szeressék (barátnómet meg anyámat például) a szex igenis fontos aki nem ezt mondja az szűz még és/vagy hazudik, én normális fiatal vagyok, tanulok, nem iszom félholtra magam minden péntek este, nem dohányzom, edzőterembe járok
MERT MERT MERT...
valakire nagyon ki lehettél bukva de szerintem te sem vagy az a hűde aranyos, jófej, nem beképzelt pic$a
már ne is haragudj...
18/F
Vasalom a hajam 18/F
majdnem Válig érő hajam van.És ugye itt felteszitek ,h mi miért vagyunk ilyenek?na és ti miért vagytok olyanok? A legtöbb lány könnyen szétteszi a lábát bárkinek ....egyre több a plázacica....ha nincs sok pénzed akkor le is sz@rn@k.
Én ezt figyeltem meg a mai lányoknál.Na ez miért van értelmes válaszokat szeretnék kapni.Ja és persze most az összes lány irja " jaaaj de én nem vagyok ilyen " hát nem hiszem el,h ide csak olyan lányok járnak akik normálisak.
Tudod drága, van olyan h kereslet meg kínálat. sajnos a lányoknál a díszbuzákra van kereslet, így a "piac" alkalmazkodik és egyre több díszbuzát "termel". ilyen egyszerű.
20/Férfi
Lányokból meg sok a "kevésbé erkölcsös", erre van kereslet.
Viszont van a "piacnak" egy olyan tulajdonsága h beállítja magát idővel. Így alig-alig marad ember akinek nem lesz hozzávaló párja. Ez tök jó, az egyetlen egy "baj" h így meg az emberiség fogja még mélyebbre taszítani magát. Haladó szellemű emberekre van szükség, amit díszbuzák és ribancok kötve hiszem h nemzenek.
02:10 es
akkor miért nem birod belefogalmazni a kérdésedbe a metroszexuális szót? és még mindig W-vel írsz :P
04:12-es azért vagyunk olyanok mert ez legalább férfias. és egy férfi legyen férfi. még ha nem is teszi szét a lábát nekem egy plázak_rva se emiatt, akkor se bánom hogy nem úgy nézek ki mint az emok például. én inkább keresek sokáig egy normális emellett szép lányt és vagyok vele akár két vagy több évig is...
09:08-assal egyetértek
ÉÁn annyit teszek hozzá:D
emonak nézek ki :D de nem vok az ....mindneki azthiszi rolam ,h az vok ....de nagyon nem:D
és én általába megszoktam ismerni az embereket és utána mondok véleményeket:D
De amugy mit csináljak ha a rövid haj nem áll jól?
most azért vágassam le ,mert ha hosszu és ápolom ...és esetleg néha ki is vasalom akkor már disz*uzi vagyok?
na szép...
Mindenki aki elkezdett magyarázkodni egy ilyen névtelen, virtuális támadás után gondolkodjon el azon, hogy mekkora punci...
Egy férfinak nem tök mindegy mit írnak ide?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!