Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivan veletek Fiuk? Miért tünt el a "férfiakból" a férfiasság? Miért kell ugy kinéznetek mint a díszb*ziknak? Miért nem tudtok szeretni? Miért hordtok női ruhákat? Miért csak a szex a fontos? Miért nincs belöletek normális fiatal?! Miért miért miért.
"egyetértek weled, hogy elkurwult... és biztos ennek is köze van a fiuk e fajta wiselkedéséhez..."
aha, persze... biztos köze van... :P fogjál mindent ránk. más szemében a szálkát, sajátodban meg a gerendát se...
Továbbra sem értem hogy ez az egész mért vadult el a nemek közötti rivalizálásig. A nemek ugyanis egymást húzzák bele ezekbe a dolgokba, ugyanis emo lányok nélkül nem lennének emo fiúk, rocker fiúk nélkül nem lennének rocker lányok és a többi. Rengeteg olyan lány van manapság, akire ránéz az ember és elszörnyed, és az, hogy ő is lány, ahogy én is, nem menti fel a dolgai alól. És éppen így van a fiúkkal is. Manapság éppen olyan nehéz rendes lányt találni, mint rendes fiút. Tulajdonképpen ugyanabban a cipőben járunk. De tudom, a rivalizálás örök.
00:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!