Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivan veletek Fiuk? Miért tünt el a "férfiakból" a férfiasság? Miért kell ugy kinéznetek mint a díszb*ziknak? Miért nem tudtok szeretni? Miért hordtok női ruhákat? Miért csak a szex a fontos? Miért nincs belöletek normális fiatal?! Miért miért miért.
Figyelt kérdés
16/l2010. aug. 19. 23:40
41/71 anonim válasza:
nemnem... jól harcol, de nem nyerhet :P
42/71 A kérdező kommentje:
hallod azért mert te éppen férfia wagy minden elismerésem a tied... behódolok hatalmas férfiasságod elöt(...) de azt se mond h nincs igazam...
2010. aug. 20. 00:39
43/71 anonim válasza:
na erre vártam :P
és nincs igazad ;)
44/71 anonim válasza:
A teljes ellentéte vagyok amit te leírtál pedig veled egy idős vagyok ;] amúgy én is magyar ug-t hallgatok:) [Y]
45/71 A kérdező kommentje:
hmm jó neked...:S Legalább te együtt tudsz járni a paliddal szoliba... meg wásárolni... kozmetikushoz.. együtt kiwasalhatjátok a hajatok:D de irigyellek...:/ :D
2010. aug. 20. 00:48
46/71 A kérdező kommentje:
És igazam van lásd be!:D
2010. aug. 20. 00:49
47/71 anonim válasza:
"hmm jó neked...:S Legalább te együtt tudsz járni a paliddal szoliba... meg wásárolni... kozmetikushoz.. együtt kiwasalhatjátok a hajatok:D de irigyellek...:/ :D"
Ez most nekem szólt? Megverlek :D
49/71 A kérdező kommentje:
Áhh szerintem jobban járnánk ha a nagy KAN paliddal weretnél meg:D
2010. aug. 20. 01:03
50/71 anonim válasza:
hééé te... vegyél vissza :D
na most megyek,felkenem az arcomra éjszakára a maszkot ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!