Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez most gáz volt első-második randin? Normális ez a fiú részéről? Bővebben lent, véleményeket kérnék = (
Szerintem a lány is felhozhat témát ugyanúgy, csak a lényeg, hogy ne legyen kínos csend. Mondjuk volt, hogy folyamatosan én hoztam fel témákat és azt is meglehet unni egy idő után. Ha sokszor van kínos csend akkor pedig nem biztos, hogy erőltetni kell a dolgot.
Szerintem a kapcsolat kezdetén nem túl okos már a beszólogatásokkal kezdeni ( legalábbis nekem nem jön be, nálam ez vezetett szakításhoz is). Szerintem ez később lehet szórakoztató amikor már valamennyire egy hullámhosszon vagytok, megismeritek, kedvelitek, szeretitek egymást és tudjátok, hogy mi az amit beszólhatsz és mi az ami miatt sértődés lehet.
21N
Jobb még időben hanyagolni ezt a pasit. Ha most beszól, meg nem figyel arra, amit mondasz neki, ő meg nem töri magát, hogy beszédtémát találjon, akkor később még rosszabb is lehet.
A 2. randin már azért elvárnék egy puszit, ha nem is csókot.
az elején minden kapcsolatnál nehéz a közös téma megtalálása, főleg hogyha nem együtt sportoltok/tanultok stb...
de ha találtok mondjuk egy közös érdeklődési kört pl: közös hobby, közös szenei stílus közös érdeklődés valami iránt akkor hidd el, előbb-utóbb azt veszed észre hogy az a közös hobby lesz az életetek mozgatórugója
1-2 találkozásból nem tudsz sok minden következtetést levonni
légy türelmes,de ha zavar pl ha oltogat vagy ha káromkodik akkor ezt add tudtára
mond meg neki, hogy ne haragudj,de engem zavar hogyha egy lány társaságában TE ilyen hangnemet engedsz meg magadnak. Hidd el ha ő is csíp téged,akkor venni fogja a lapot és képes megváltozni előnyére!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!