Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez normális? Ennyire beindult? Volt már ilyen élménye valakinek?
Figyelt kérdés
Szóval az első randi csókkal ért véget, nagyon az esetem a srác, értelmes, kedves, stb stb, minden ami kell. Azonban annyira erőszakos lett ez a csók, megragadott, szorongatott, szinte karmolt ott a kapualjban, éreztem, hogy beindult, de normális? Erőszakos lenne? Egyből arra gondoltam, hogy az ágyban lehet agyonverne, nem volt kellemes érzés, csalódás volt az egész. Alig tudtam szabadulni.2021. aug. 22. 10:30
1/7 anonim válasza:
Beszéld meg vele. Lehet bdsm és. Mondja el, ha Szado mazo indítja be. Őszintének kell lenni.
2/7 anonim válasza:
Mindezt kapualjban:D
Ez sem ért a nőkhöz semmit.
3/7 anonim válasza:
Átvitten ertettem. Búcsúcsoknal randi végén az ilyesmi arra vall hogy full pancser es azt sem tudja minek mikor van helye mikor nem.
5/7 anonim válasza:
Egy szenvedélyesebb első csók abban az esetben lehet "indokolt", ha te is beindultál tőle és viszonoztad a szenvedélyét. Ha nem így volt, akkor nem figyel rád, a jelzéseidre. Lehet, hogy nem lenne durva a szexben, de hogy összhangban sem lenne veled, az is szinte biztos... Az intimitás akkor jó, ha a felek egymás rezdüléseire tudnak reagálni, mintha táncolnátok... az egyik vezet, a másik igazodik hozzá... ha nem tud igazodni, mert túl gyors neki a tempó, akkor annak kell picit visszavenni, aki vezet.
6/7 anonim válasza:
Szerimntem csak a srác nagyon tapasztalatlan. Lehet azt hitte ez bejön a nőknek és azt sem tudja mire kellene figyelnie.
7/7 anonim válasza:
Ez egy ragadozó, és veszélyes. Beszélj vele, hogy azért vegyen vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!