Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális az, hogy párom van, de másokra vagyok beindulva?
Figyelt kérdés
Együtt élünk két éve. Mostanában legszívesebben "kalandoznék", állandóan fantáziálgatok, ha egyedül vagyok, hogy éppen ki intéz el de úgy igazán.
Más is így van ezzel, vagy baj van a kapcsolatommal?
26N
2015. jún. 5. 16:02
1/7 A kérdező kommentje:
(Megcsalni természetesen nem csalnám meg soha.)
2015. jún. 5. 16:03
2/7 anonim válasza:
hát szerintem ez normális abban az esetben ha nem hagynád el a párod és nem csalnád meg. ez épp olyan,amikor a pl. párkapcsolatban a férfi/fiú elmegy bulizni a haverjaival. okvetlenül megnéz más lányokat hiába van barátnője. Vagy épp a lányok/nők esetében csak fordítva. szóval amíg csak nézed nincs baj :)
3/7 anonim válasza:
Amíg csak fantáziálsz, addig nincs gond szerintem.
4/7 anonim válasza:
Nekem ez nagyon fájna, persze amiről nemtudunk, az nem fáj, de akkor is. 2 évet nem tartok még olyan sok időnek, még bőven lehetne az a korszak, amikor csak azt várod már bazira, hogy a párod elfenekeljen és jól megrakjon :D Én 6 éves kapcsolatban fantáziáltam sokszor másról, főleg a vége felé már, amikor elromlott az egész....de akkor annak oka volt. Most úgy érzem nem kivánok mást, csak a páromat, kifejezetten taszit, ha most arra gondolok, hogy mással szexeljek, más érjen úgy hozzám. Nem hoz más lázba. Rendben van a szexuális életetet? Nem lett lapos a kapcsolat? Törődtök eleget a másikkal?
5/7 Bence_ válasza:
Jó kapcsolatban kielégít. Valami hiányzik.
Beszélj vele erről.
Lehet azt mondja jó kalandozz de így már nem is lesz izgalmas.
6/7 A kérdező kommentje:
3 éve vagyunk együtt, hát sajna nem a legjobb a szex, en nagyon rovidnek talalom az egyuttleteket. O tobbszor szeretne csinalni, de nekem meg emiatt mar sokszor elkezdeni sincs kedvem, mert gyakorlatilag felizgulok aztan vege. Probaljuk megbeszelni.
2015. jún. 6. 10:01
7/7 Bence_ válasza:
Akkor megvan a megoldás. Kielégítettlen vagy. Ilyen helyzetben tök normális, hogy kifelé is nézel.
Évek óta ilyen a szex?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!