Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért baj az, ha lett volna...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért baj az, ha lett volna randi,de a haverommal is találkozok?Nem mondtam le a találkozót,csak azt, hogy estefelé a haverral is lesz program. Most meg itt hisztizik a lány ezért. Ez normális most?

Figyelt kérdés
2021. szept. 18. 12:15
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
54%

Osztom egyébként a hatos, hetes válaszolók véleményét.

Te felajánlottál egy kompromisszumot, ez sem elég. Itt az egó játssza a főszerepet, nem a szerelem.

2021. szept. 18. 13:42
 12/15 anonim ***** válasza:
63%

Nekem ezzel semmi bajom nem lenne, 4-5 óra bőven elég, utána felőlem haverozhatnál. Ha ez előre meg van beszélve, akkor teljesen korrekt voltál, nem a randi közepén jelented be, hogy te most mész.

Bár itt szeretik azt hinni, hogy a másik ember a tulajdonuk, rajtam ki voltak akadva, hogy a férjem "elengedtem" heti 3x 3 órára konditerembe, miközben itthon voltam az újszülött gyerekünkkel. Pedig számomra természetes hogy a másiknak is vannak rajtam kívüli tevékenységei, ez így van jól. A gond akkor van, ha a másik lesz.ar, és nem beszéli meg velem, mikor tudunk együtt lenni.

2021. szept. 18. 14:32
 13/15 anonim ***** válasza:
82%

"Ahhoz, hogy egy nő ezt jól kezelje, meg kell tanulnia, nhogy a férfi hogy gondolkodik"

Az is elég, ha keres egy olyan férfit, akinek fontos. Nem kell semmit megtanulni, ha nem tetszik a pofád, akkor viszlát van. A férfiak nem ilyenek, drágám. Ti vagytok ilyenek.

2021. szept. 18. 15:29
 14/15 anonim ***** válasza:

Nőként nekem is teljesen rendben van a dolog. Mondta előre. Korrekt volt.

Most ennyi (nem kevés idő az sem), máskor meg majd több. Ennyi.

2023. jún. 28. 11:55
 15/15 anonim ***** válasza:
Együtt vagytok még, kérdező?
2023. jún. 29. 11:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!