Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Személyes találkozó előtt, netes ismerkedéskor mikor "nem korai" szexről beszélni?
Figyelt kérdés
Neten szoktam ismerkedni de szinte minden pasi hamar szexről ír, kerdez. Gondolom mindegyiket csak a szex érdekli.. Aztán persze letagadják..ma 12:58
1/8 anonim válasza:
"szinte minden pasi hamar szexről ír, kerdez"- Ha te nem ezt akarod, ne fogadd el, hanem keresd a többit, aki nem ezzel kezdi.
2/8 anonim válasza:
Mi a párommal hamar beszéltünk szexről, mégse csak az érdekli, nem is sietette, szimplán felmerült mint téma
3/8 anonim válasza:
Ez személyfüggő lesz. Nekem ciki szexről beszélni, ha még nem érzek szexuális vonzalmat az illető iránt. Az meg aligha lesz meg netes beszélgetéskor, de még a randin se biztos. Persze azt meg lehet beszélni, hogy ki mit vár a kapcsolattól, de a szexről magáról beszélni ekkor még szerintem nagyon stílustalan.
4/8 anonim válasza:
Nálam ez az egyik szürö. Ha én komoly kapcsolatot keresek és nekem a pasi még a személyes találkozás elött szóba hozza a szexet, azt egyböl offolom. Nem vagyok prüd, söt, de szerintem mindennek megvan a maga ideje. Ha megvan a kémia, akkor pár alkalom után beszélhetünk róla, de nem vadidegennel fogom megosztani a gondolataimat erröl. Engem találkozás elött a közös érdeklödési kör megléte jobban érdekel, mint a szexuális szokásai. Ha ez a pasinál fordítva van, akkor nem egymást keressük.
5/8 anonim válasza:
Nem tom, anno eszembe se jutott a szexről beszélni. Én stabil, tartós kapcsolatot kerestem, aki pár kör levelezés után ezt dobja be, az komolytalan.
6/8 anonim válasza:
Férfi vagyok, annak idején én is ismerkedtem interneten. És pontosan az a véleményem, mint #4 és #5 válaszolóknak. Soha eszembe nem jutott ezt szóba hozni, amíg nem volt személyes találkozás.
7/8 anonim válasza:
Ha egy csávó neten már személyes találkozás előtt a szexről ír, akkor tuti, hogy max. szexre kellenél neki, barátnőként nem vállalna fel.
8/8 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!