Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mai fiatal 18-26 lanyokat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mai fiatal 18-26 lanyokat erdekli még mercedes AMG, BMW M vagy mar csak ferrari , aston martin és tarsai mozgatják meg őket? 27/F

Figyelt kérdés

tegnap 20:58
 1/4 anonim ***** válasza:
47%

...azok se!

Havert két orosz agárjával folyton leszólítják!

Aston... Kutyák kellenek - már - ide! 😂

tegnap 21:17
 2/4 anonim ***** válasza:

Attól függ milyen kategóriájú golddigger. Margónak a röjtökmuzsai TSZ fejőnőjének aki 8-ad magával lakik a faluszéli vályogházban elég a németből "okosított" 15 éves bömös is. Irénkének az albérletben lévő Bp-i tanárnőnek elég az AMG is. A nagyvadra vadászó úrik.rvának (pardon golddiggernek) már nem biztos.

Normális értékrendű nő meg Ferrarival is elküld balfenékre, ha megvásárolható tárgynak nézik és az illető legfőbb értékének azt gondolja hogy jasszkarizhat a pénzével.

tegnap 21:49
 3/4 anonim ***** válasza:

Szerintem (én vagyok aki erre sokkal inkább a kutyákat javasolta) ő csupán észrevetetni akarná magát. Nem jaszkarizni, nem felvágni szeretne a pénzével. Amolyan első lépés, ahol ez persze nem minden.

Alapesetben így kell(ene) a dolgoknak mennie.

tegnap 22:10
 4/4 A kérdező kommentje:
Nagyon sokat dolgoztam. Automert. Es le se tojjak.
tegnap 23:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!