Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek fiatal hozzám?
Figyelt kérdés
Én 34 (F) vagyok akivel ismerkedem 24.
Volt már nálam és itt a hátam mögött pedózik pár öregasszony.
Szerintem ez nem az a kategória de gondolom most ez nagyon menő, látják a tv-ben.
ma 14:53
2/23 anonim válasza:
Teljesen normális korkülönbség abban a korosztályban.
3/23 anonim válasza:
Pedofília: nemi érettség előtt álló gyerekekhez való vonzódás
4/23 anonim válasza:
Én is pedóználak. Teljesen más szinten és élethelyzetben van ilyenkor ez a 2 korosztály. Csak az idősebb tudja "felhúzni" de akkor a lány a korosztályával (és valószínű önmagával is) veszíti el a kontaktot.
5/23 anonim válasza:
Szerintem határeset, de még pont belefér. Nyilván nem mindegy azért. Mert 24 éves kor körül azért elég nagy különbségek vannak. Nem mindegy, hogy független, önfenntartó, normális felnőttként működő nőről van szó, vagy egy otthon élő, szülők által pénzelt alibi egyetemista.
8/23 anonim válasza:
Szerintem elképzelhető, hogy túl fiatal, de a pedofilozás értelmezhetetlen.
10/23 anonim válasza:
Kerüld el! Nem a korod, hanem az IQ-d miatt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!