Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha randin derül ki, hogy túl...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha randin derül ki, hogy túl fiatal hozzám, akkor mit lépjek, hogy ne bántsam meg?

Figyelt kérdés

Nemrégiben megismertem egy tündéri lányt, elképzelhető, hogy fogunk randizni, de lehet, hogy túl fiatal hozzám. Olyan 20 év körülinek nézem, de mi van, ha még csak középiskolás?

Én 31 múltam, bár ez rohadtul nem látszik rajtam, szóval lehet, hogy ő azt hiszi, hogy egy korosztály vagyunk, de ha össze is jönnénk nem akarnám megfosztani attól, hogy vele egykorúakkal ismerkedhessen.

Hogyan mondjam meg neki finoman, ha kiderült a kora és nagy köztünk a korkülönbség, hogy ne bántsam meg?

2017. júl. 17. 18:35
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
83%
Randim derült már ki 1-2 dolog. Mindig udvariasan kívántam a minimum időt, nem kezdtem rögtön ott ugrálni. Aztán a randi végén vagy másnap meg lehet dumálni őszíntén, hogy mi a gond, nem kell kamuzni, vagy felszívódni
2017. júl. 17. 18:38
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem lehet őszintének lenni? Ez a legnagyobb baj az emberek többségével, nem egyenesek, korrektek, őszinték. Mondd meg neki, hogy sajnálod, de neked ez túl nagy korkülönbség. Semmi bántó nincs ebben.
2017. júl. 17. 18:40
 3/20 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a kor kérdést már egy ismerkedés elején tisztázni kell, bár azért bizonyos kérdésekből lehet rá következtetni is.

Miről beszélgettetek eddig, ha még azt sem kérdezted meg,hogy dolgozik, vagy tanul még?

Egyébként meg ha tényleg szimpatikusak vagytok egymásnak csak a kora ne aggasszon.

2017. júl. 17. 18:42
 4/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat. igazából nem az őszinteséggel van gond, ahogy irtam, hitegetni, játszadozni nem akarok vele, had ismerkedjen a korosztályával.

Viszont, azt gondoltam, hogy valaki járt már hasonló cipőben és van valami ötlete, ami kellően tapintatos is.

2017. júl. 17. 18:44
 5/20 A kérdező kommentje:
sportról beszélgettünk, ott ismertük meg egymást. korát, munkahelyét nem tudom még, de rajta leszek, hogy randi előtt megtudjam.
2017. júl. 17. 18:46
 6/20 anonim ***** válasza:
47%
Sokat kell még tanulnod, drága gyermekem.
2017. júl. 17. 18:49
 7/20 anonim ***** válasza:
27%
Ne hazudozz a korodról. Nagyon rossz tud lenni, mikor a pár év különbségből hirtelen 6, 8, 10 év lesz...
2017. júl. 17. 18:49
 8/20 A kérdező kommentje:
ki mondta, hogy hazudozni akarok? épp arról van szó, hogy el fogom mondani, a kérdés az az, hogy miként.
2017. júl. 17. 18:51
 9/20 anonim ***** válasza:
76%

Hát így, drága barátom:

- Julcsa, te hány éves vagy egyébként?

- Hmmmm....16

- Tudod, Julcsa, az a gond, hogy én 31 éves vagyok és nekem túl nagy ez a korkülönbség. Továbbra is nagyon szimpatikus vagy, de úgy gondolom, hogy nem lenne szerencsés ekkora korkülönbséggel összejönni.

- Persze, semmi gond. Megértem.

2017. júl. 17. 19:05
 10/20 anonim ***** válasza:

Pl legyél őszinte és kérdezz rá.

22/L

2017. júl. 17. 19:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!