Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha randin derül ki, hogy túl fiatal hozzám, akkor mit lépjek, hogy ne bántsam meg?
Nemrégiben megismertem egy tündéri lányt, elképzelhető, hogy fogunk randizni, de lehet, hogy túl fiatal hozzám. Olyan 20 év körülinek nézem, de mi van, ha még csak középiskolás?
Én 31 múltam, bár ez rohadtul nem látszik rajtam, szóval lehet, hogy ő azt hiszi, hogy egy korosztály vagyunk, de ha össze is jönnénk nem akarnám megfosztani attól, hogy vele egykorúakkal ismerkedhessen.
Hogyan mondjam meg neki finoman, ha kiderült a kora és nagy köztünk a korkülönbség, hogy ne bántsam meg?
Szerintem a kor kérdést már egy ismerkedés elején tisztázni kell, bár azért bizonyos kérdésekből lehet rá következtetni is.
Miről beszélgettetek eddig, ha még azt sem kérdezted meg,hogy dolgozik, vagy tanul még?
Egyébként meg ha tényleg szimpatikusak vagytok egymásnak csak a kora ne aggasszon.
Köszönöm a válaszokat. igazából nem az őszinteséggel van gond, ahogy irtam, hitegetni, játszadozni nem akarok vele, had ismerkedjen a korosztályával.
Viszont, azt gondoltam, hogy valaki járt már hasonló cipőben és van valami ötlete, ami kellően tapintatos is.
Hát így, drága barátom:
- Julcsa, te hány éves vagy egyébként?
- Hmmmm....16
- Tudod, Julcsa, az a gond, hogy én 31 éves vagyok és nekem túl nagy ez a korkülönbség. Továbbra is nagyon szimpatikus vagy, de úgy gondolom, hogy nem lenne szerencsés ekkora korkülönbséggel összejönni.
- Persze, semmi gond. Megértem.
Pl legyél őszinte és kérdezz rá.
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!