Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha randin derül ki, hogy túl...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha randin derül ki, hogy túl fiatal hozzám, akkor mit lépjek, hogy ne bántsam meg?

Figyelt kérdés

Nemrégiben megismertem egy tündéri lányt, elképzelhető, hogy fogunk randizni, de lehet, hogy túl fiatal hozzám. Olyan 20 év körülinek nézem, de mi van, ha még csak középiskolás?

Én 31 múltam, bár ez rohadtul nem látszik rajtam, szóval lehet, hogy ő azt hiszi, hogy egy korosztály vagyunk, de ha össze is jönnénk nem akarnám megfosztani attól, hogy vele egykorúakkal ismerkedhessen.

Hogyan mondjam meg neki finoman, ha kiderült a kora és nagy köztünk a korkülönbség, hogy ne bántsam meg?

2017. júl. 17. 18:35
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
49%

# 9/10 Őszintén, voltál már ilyen szituban, mert én igen és még nagyobb korkülönbséggel is.

Na de mondhattam szépen, hogy ez így nem lenne jó, sehová nem vezet. Nem egy fiatal lány, teljesen másként reagál. Lazán kijelentik, kellesz és kész. Eltűnsz, megkereslek.

Igaza van a kérdezőnek, nagyon nem mindegy, hogyan adja tudtára a másiknak, hogy nem fog működni a dolog.

2017. júl. 17. 19:15
 12/20 anonim ***** válasza:

11-es, a fiatal lányok is sokfélék. A legtöbbnek nem nehéz a felfogása. Arról egyáltalán nem írt a kérdező, hogy a lány máris teljesen belebolondult volna. Továbbá arról sem, hogy súlyosan tapadós lenne vagy egyéb viselkedési/pszichológiai zavarai lennének.

Összességében sokkal nagyobb az esélye, hogy simán megérti, mint hogy nem. Persze ha kicsit zavart, akkor lehetnek gondok, de ez nem korfüggő. Sajnálom, hogy te összeakadtál valahol valamikor egy mániákus tinilánnyal, de ebből nem kellene általánosítani.

2017. júl. 17. 19:19
 13/20 A kérdező kommentje:

srácok, miattam véletlenül se essetek egymásnak. Amúgy köszönöm mindenkinek a választ, és hogy sokféle szemszögből éltétek bele magatokat a problémámba.

hogy mennyire bolondult belém, azt nyilván nem tudom még. Viszont eddig azt vettem le, hogy meglehetősen szimpatikus vagyok neki, és most elég óvatosan fogalmaztam.

2017. júl. 17. 19:32
 14/20 Diavolino44 ***** válasza:
0%
Uh, veled valami nincs rendbe, a legutolso csaj akivel egyutt voltam 16 eves volt. En dupla annyi vagyok, jol kijottunk, igazi vadmacska volt. Az utolso csaj akit most fuztem 20 eves volt, azon keves nok egyike, akikkel komolyabban tudtunk kapcsolodni, hasonlo volt az ertekiteletunk, nagyon sajnalom, hogy nem jott ossze, mert vele akar komolyabban is eltudtam volna kepzelni. 12 ev volt kozottunk a korkulonbseg. A tesom es a ferfje kozott 9 ev van, 3 eve boldog hazasok. Nem ez fogja eldonteni.
2017. júl. 17. 19:34
 15/20 anonim ***** válasza:

Bárhogy is van, a legjobban azzal jársz, ha egyenesen és tömören elmondod neki, hogy mit gondolsz. Aztán majd megemészti valahogyan. Lehet, hogy nehezen megy majd neki, de a legjobbat azzal teszel neki, ha korrekten viselkedsz vele.

Azt meg igazán nem tudom, hogy egy felnőtt férfi, hogy nem tud levakarni magáról egy tinilányt. Ennyire nincs tekintélye? Ha más eszköz nem segít, elég beszélni az apjával, garantálom, hogy több gondja nem lesz a lánnyal.

2017. júl. 17. 19:37
 16/20 anonim ***** válasza:
#14: Inkább veled nincs rendben valami...
2017. júl. 17. 19:43
 17/20 anonim ***** válasza:
58%
Amúgy 31 évesen hogy nem lehet ezt magadtól tudni?
2017. júl. 17. 19:44
 18/20 A kérdező kommentje:
19:44-nek: oké, nem volt pontos a megfogalmazásom, kihagytam belőle azt, hogy nem akarom, hogy a lány magát hibáztassa, hogy mondjuk nem szép vagy nem jön be a személyisége vagy ilyesmi. Mert gondolom azt hinné, hogy a korkülönbséget csak ürügyként hozom fel. Pedig igazából vele semmi gond nincs, sőt. De előre látom, hogy magát hibáztatná.
2017. júl. 17. 20:07
 19/20 anonim ***** válasza:

#18: Nem tudhatod előre a reakcióját.

És ha mégis ürügyként fogná fel? Megsúgom, túlélné, és mivelhogy a jövőben nem lesz túl sok közöd a lányhoz, így nem is kell azzal foglalkozni, hogy jajj szegénykém, de xar lehet most neki. Ez durván hangzott most ,de így igaz.

Ha meg nem régiben ismerted meg, nem valószínű,hogy hatalmas traumát fog neki okozni, ha elmondod neki.

Ha pedig ürügyként kezelni az őszinteséged,jobb is, hogy nem lesz köztetek semmi, mert így kb.egy kislány gondolkodna.

2017. júl. 17. 20:37
 20/20 anonim ***** válasza:

Nem értem, miért nem kérdezted még meg...

Amúgy meg legyél őszinte, de empatikus. Ha attól tartasz, hogy emiatt magát fogja hibáztatni, akkor mondd meg neki ezt is: erősítsd meg, hogy csak ezzel van a probléma és nem mással. Ha kicsit rosszul esik neki, na bumm. Ilyen az ismerkedés. Túléli, elfelejti.

2017. júl. 18. 10:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!