Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek fiatal hozzám?
Én 34 (F) vagyok akivel ismerkedem 24.
Volt már nálam és itt a hátam mögött pedózik pár öregasszony.
Szerintem ez nem az a kategória de gondolom most ez nagyon menő, látják a tv-ben.
Aki azt írja nem hozzád való na az a nem normális. Manapság ez már kb mindennapi korkülönbségnek számít.
Az meg egyenesen elmębeteg aki ezért pedózik. Vagy irigy incel, aki nőt meztelenül csak a monitor előtt látott.
Komolyan kérdezem őket egy 24 éves nő szerintetek serdülő kor előtti gyerek??? 🤣
óóó már megint....
Ilyet a gyakorikerdeseken NEM szabad megkérdezni.
13
Ez a pedózás teljesen elszabadult az internetes körökben.
Múltkor azért volt valaki pedofil a redditen, mert a barátnőjének kicsik a mellei, és ő ezt szereti. :D
Legközelebb már az lesz, hogy :
- aki 30 évesnél fiatalabb nőnél próbálkozik,
-1 évnél nagyobb a korkülönbség
- 400cm3- nél kisebb mellű nőnél
az pedofilnak minősűl ! 😅🤣🤣🤣
Majd az élet eldönti hozzám való e. 😆
Ha 33 lenne akkor sem biztos, hogy velem maradna.
én az apakomplexust utálom amikor rögtön azzal jön az emberek egy része...
24-34 vicc ha az sok, soha nem volt sok.
Sehol de sehol nem jelent ez problémát az embereknek, csak itt, kifejezetten ezen az oldalon.
"itt a hátam mögött pedózik pár öregasszony"
Választhatsz. Vagy rájuk hallgatsz, vagy a saját józan eszedre és az érzéseidre.
Kivel szeretnél jóben lenni? A nővel, vagy a pedozó öregasszonyokkal? (Magadról nem is beszélve.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!