Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatal gyermekes anyukával?
Pár napja ismerkedek egy 23 éves anyukával (én egy pár évvel idősebb vagyok) akinek van egy 2 éves gyermeke. Apuka nincs és nem is lesz a képben.
Egyenlőre nagyon szimpatikus a lány de kicsit furi is, meg kell szokni. Nagyon rendes, tisztelettudó, csendes típus, külsőre is az a kis cuki de nem az a szépség. Mindig is ilyen kaliberű nőt kerestem.
Csak most itt van ez a pici gyerek dolog. Eddig soha meg se fordult volna a fejemben, hogy gyerekes nővel álljak le. De most valahogy ez kezd felfordulni bennem. Kicsit félek is, hogy csak pót apucit keres aztán nem teljesen őszinte. Tudom a gyermek az első mindenképp, ezt is el kell fogadni, ha ebből kapcsolat lesz akkor persze nem lesz olyan mint az eddigi megszokottak..
Valakinek van tapasztalata esetleg az ilyen fajta kapcsolatokban? Mire kellene odafigyelni? Mi az ami a legnehezebb az ilyen kapcsolatban? Stb..
Kb semmit sem fogtok tudni kettesben csinálni mert ez a pici folyton ott lesz az anyja nyakán. Én nem is ismerkedtem amikor ilyen kicsik voltak a gyerekeim. El kellett teljen jó sok időnek mire mondjuk le tudtam tenni anyáméknál pár napra. Ez kb 7-8 évesen.
Úgyhogy kérdező, felejtős. Hacsak nem bébiszitter akarsz lenni ingyen és bérmentve.
Nő vagyok, váltam, gyerekkel. Ennek tükrében:
Először próbáljatok meg kettesben ismerkedni, amennyire tudtok, amennyire lehet. Persze, egy ilyen pici gyerek mellett ez nem olyan egyszerű. Viszont fontos! Őt kell megismerned, mint nőt, mint embert, neki pedig téged. Először ugyanis azt kell eldönteni, hogy ti ketten el tudjátok-e képzelni, hogy egy pár lesztek, esetleg komoly kapcsolatot, összeköltözést, stb. Ha igen, akkor érdemes csak bevonni a gyereket, és egy-egy rövidebb programot csinálni hármasban (IS).
A következő szint, hogy te is náluk vagy, ők is nálad, megismertek egymás életmódját. Ebben benne foglaltatik, hogy te mennyire érzed magadénak a lány gyereknevelési elveit. Ha úgy érzed, hogy semennyire, akkor jobb szétválni.
Azt mindenképpen vedd figyelembe, hogy a kicsi pont most van egy nagyon nehéz korszakban, ami a rutinos, nagycsaládos szülőknek is feladja a leckét.
Ha valamiben nem értesz egyet, akkor beszéld meg vele!
Az, hogy mennyire keres a lány pótapát? Semennyire. Viszont tisztában kell lenned azzal, hogy a kisgyerek viszont teljes mértékben. Oda fog menni, bújni, kér tőled is, hisztit is verni fog, stb. Minél több időt töltesz velük, annál inkább úgy fog kezelni, mint a "másik szülőt".
Viszont: ha minden jól alakul, akkor évekkel később pont olyan összekötő kapocs lesz köztetek, mint a saját gyerek. Ha nem működik, akkor mindkettőt elveszted.
Összeköltözni akkor érdemes, mikor az egyik fél jóformán már csak virágot locsolni jár haza. De előtte szépen beszéljétek át az anyagiakat, ki mit gondol a gyereknevelésről, miben tudsz/fogsz/akarsz részt venni. (Pl. oviból elhozni.)
Te tényleg maradj is incel!
Aki örökbefogad, az lúzer?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!