Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatal gyermekes anyukával?
Pár napja ismerkedek egy 23 éves anyukával (én egy pár évvel idősebb vagyok) akinek van egy 2 éves gyermeke. Apuka nincs és nem is lesz a képben.
Egyenlőre nagyon szimpatikus a lány de kicsit furi is, meg kell szokni. Nagyon rendes, tisztelettudó, csendes típus, külsőre is az a kis cuki de nem az a szépség. Mindig is ilyen kaliberű nőt kerestem.
Csak most itt van ez a pici gyerek dolog. Eddig soha meg se fordult volna a fejemben, hogy gyerekes nővel álljak le. De most valahogy ez kezd felfordulni bennem. Kicsit félek is, hogy csak pót apucit keres aztán nem teljesen őszinte. Tudom a gyermek az első mindenképp, ezt is el kell fogadni, ha ebből kapcsolat lesz akkor persze nem lesz olyan mint az eddigi megszokottak..
Valakinek van tapasztalata esetleg az ilyen fajta kapcsolatokban? Mire kellene odafigyelni? Mi az ami a legnehezebb az ilyen kapcsolatban? Stb..
Egy ismerősöm jött így össze egy anyukával,akit a párja otthagyott a fél éves kisfiúval.
Az ismerősöm mindkettőt szerette,a kisfiút gondozta,nevelte, a nő visszament dolgozni gyes után.
Jól megvoltak,a gyerek apjaként szerette a férfit.Aztán amikor hat éves lett a kapcsolat, a nőt behálózta egy idős férfi,aminek az lett a vége,hogy az ismerősömmel szakított és a gyereket sem láthatta többet. A kisfiú olyan sokkot kapott,hogy dadogott,bepisilt az iskolában és kezelhetetlen lett.De nem találkozhattak többé azzal,aki felnevelte kiskorában. Az idős férfi elhagyta a nőt,az pedig egyedül maradt ,egy most már 13 éves fiúval,aki azóta is magatartási problémákkal küzd.A nő volt olyan pofátlan,hogy megkereste az ismerőst és mintha mi sem történt volna, újrakezdést javasolt.
Ebbe szerencsére az ismerős nem ment bele.Azóta egyébként is talált egy gyermektelen korabeli, szerény nőt,akivel jól élnek,gyereket nem akarnak. Utazgatnak,egymásnak és a hobbijuknak élnek.
Azt hiszem,ő járt jobban. De nincs két egyforma eset, két egyforma kapcsolat...
Leginkább igen ez a baj, hogy nem csak egymásnak lennénk. Random nem ültethetem be a kocsiba, hogy na most akkor meglepi leugrunk hétvégézni vagy egy random beszélgetős séta kettesben. Minden meg kell tervezni előre, nem lehet semmi hirtelen vagy random dolog.
Ahogy 21 és 22 is írja ez a félelmem, hogy lehet csak most teszi a szépet és a jót és a számomra tökéleteset (nem tapogatott le amúgy, hogy nekem mi is az ideál) aztán lehet eltelik egy pár év a gyereket felneveltem vele aztán hopp jött valaki jobb és már megy is.. szóval csak addig lennék jó amíg neki is necces a helyzet mert pici a gyerek. Láttam már sok és nagyon jó hazudozót ezért tudom milyen nagyon nehéz rájönni néha az igazságra.
Egyenlőre még kerülgetjük ezt a gyerek témát a beszélgetéseinkben csak egymással ismerkedünk. Ma már szóba hoztam neki, hogy lassacskán majd le kellene ülnünk egy komolyabb témáról is beszélni szemtől szemben amit persze ő is helyeselt (ami valószínű jövő hét hétvégén meg is fog történni).
Na ha valakit érdekel itt a story vége:
Elkezdtem utánna járni a lánynak fb-n…
Találtam egy pár régi profilját amiken mindig más pasijával volt…
A legutolsónál akivel elvileg már 1 éve nincs együtt ki volt írva, hogy eljegyezte meg még mindig közös borítókép a csajjal stb.. (a csaj letörölte magát mindenhonnan és elvileg nincs is eljegyezve…).
Jött a szokásos duma, hogy mindent elmondott ami rám tartozik és én jobbat érdemlek, de azt nem merte elmondani, hogy mióta beszélgetünk csak azóta nincs együtt a kétes életű faszival… és miért vették el tőle a kicsit (mint már ez is kiderült)
Ezt még 1-2 hónapig nem akarta említeni (nem tőle van a gyerek) de rengeteg időt töltött a kicsi is vele pár hónapos korában.
Szóval lényeg a lényeg ismét megpróbáltak átverni és állítólag hiába adta magát az elejétől fogva (a zűrös előélete persze nem számított bele az őszinteségbe se az hogy fasziról faszira járkált a gyerek miatt). Ismét hatalmasat csalódtam.. hiába mondja és ragaszkodik ahhoz, hogy márpedig ő csak az igazat mondja és adja magáról ez pedig csak a múltja ami már “nem számít”.
Kegyetlen módon bejött és összeilletünk a mutatottak
/mutatottak alapján ami kicseszettül fáj most..
De ez van, legalább rájöttem és időben észbe kaptam!
SRÁCOK! SOHA AZ ÉLETBE NE DŐLJETEK BE EGY GYEREKES ANYUKÁNAK (tisztelet a kivételnek akivel találkoztam az utóbbi időben egy appon mert tényleg ő egy jó barát lett!)! HA VAN MÁS LEHETŐSÉGETEK KERESSETEK EGY NORMÁLIS SZINGLI CSAJT! SOHA SENKI NE DŐLJÖN BE ANNAK A LÁTSZATNAK AMIT MUTATNAK MERT ÚGY NÉZ KI TÉNYLEG CSAK KIHASZNÁLNI AKARNAK ÉS NEM MONDANAK IGAZAT! CSAK SAJÁT MAGUKAT NÉZIK ÉS AZT HOGY NEKIK JÓ LEGYEN!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!