Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak ti összejönnétek egy 6 gyermekes 35 éves anyukával? Nagy hátrány az ilyen sok gyermek
Figyelt kérdés
2019. dec. 14. 12:49
2/31 anonim válasza:
Soha, de még lazára sem kellene
3/31 anonim válasza:
hát, belegondolva van az anyukának akár 1 perc szabadideje is egy napra?
4/31 anonim válasza:
Én nem jönnék össze. Az a helyzet, hogy 27 évesen én úgy érzem, hogy egyszer talán szeretnék gyereket, ha az életem úgy alakul és találok megfelelő társat és erősen kétlem, hogy 6 gyerek után még egy 7 gyereket bevállalna. De ez csak az egyik gond. Szerintem 6 gyerek mellett semmi idő nem lenne a kapcsolatra és nem is normális szerintem, hogy 6 gyereket szüljön valaki. Lehet, hogy ezért le leszek pontozva de ez általában a romáknál szokás. Kétlem ugyanis, hogy egy 35 éves nő 6 gyerekkel a háta mögött karriert tudott volna építeni és nem épp intelligens jellemre vall csak úgy a semmibe potyogtatni a gyerekeket.
5/31 anonim válasza:
Majd jönnek a női hozzászólások, most van a legjobb formában a 35 éves 6gyerekes anyuika, ilyenkor a legkelendőbb, csak a lúzer incelek írnak hülyeséget akinek nem kell az ilyen :)
6/31 anonim válasza:
Az a nő, akit összevert a rendőr párja (sokat cikkeztek róluk), na róla se mondaná meg senki hogy 6 gyerek édesanyja.
7/31 anonim válasza:
Természetesen nem. Miért tennék ilyet, ha találhatok jobbat is? :D
8/31 anonim válasza:
Én nő vagyok, de eleve csak 1 gyereket akarok
, max, 2-t, többhöz nincs türelmem, meg egy olyan pasihoz sem lenne, aki mindig mindenkit ki akar szolgálni, márpedig ha valaki egyedül nevel 6 gyereket, meg egyáltalán bevállalta, abban valamilyen szinten muszáj ez meglegyen. Nekem fontos lenne, hogy a karrieremre tudják koncentrálni, meg kettesben tudjak lenni a másikkal, utazni szeretnék, ez pedig 6 gyerek mellett nem igazán lehetne kivitelezhető. De persze akinek olyan a személyisége, hogy attól érzi jól magát, ha másoknak tud adni valamit és magát háttérbe szorítja, az lehet jó társa egy ilyen embernek. Ilyen is van, mind különböző személyiségek vagyunk.
9/31 anonim válasza:
Még alkalmira sem. Úgy nézhet ki legalul, mint egy szétrobbant kályhacső.
10/31 anonim válasza:
hát attól függ milyen célból:) de amúgy én nem keresek annyit:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!