Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak ti összejönnétek egy 6 gyermekes 35 éves anyukával? Nagy hátrány az ilyen sok gyermek
Meglátszik, h ide nem épp a sok puncit látott hímnemű egyedek tobzódnak. :DD Kályhacső. :) Nos, akkor minden szült nőnek olyan van, még anyukádnak is. :) Szüléskor kitágul a hüvely, alkalmaznak gátmetszést, amit szépen összevarrnak, szülés után pedig szépen visszazsugorodik. Az első szülés után teljesen mindegy, h még mennyit szül. A tágság nem ettől van, akkor minden szült nőben harangozni lehetne, az feltehetőleg genetika. :)
Ezt is itt kellett megtudnotok a Gyk-án... :DD
"... akkor minden szült nőben harangozni lehetne"
Lehet is. Össze sem hasonlítható élményt nyújt egy szült asszony, és egy olyan nő, aki a felsoroltakon nem esett át (ld. kitágulás, gátmetszés és társai), még ha ez a te önérzeted bántja is.
Igen, bántja. Mert, én még szűkebb lettem, mint voltam basszus, sztem a doki túl jól bestoppolt. :D De, ez komoly. Ill. erősödhetett a hüvelyfalam/izmom is, mert ugye szex közben néha úgy meg tudtam szorítani az exem farkincáját, h levegőt sem kapott. :DD Vagyis könyörgött, h ne csináljam.
Nem lettem tágabb, ennyi. :) Aki hiszi, hiszi, aki nem meg így járt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!