Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatal gyermekes anyukával?
Pár napja ismerkedek egy 23 éves anyukával (én egy pár évvel idősebb vagyok) akinek van egy 2 éves gyermeke. Apuka nincs és nem is lesz a képben.
Egyenlőre nagyon szimpatikus a lány de kicsit furi is, meg kell szokni. Nagyon rendes, tisztelettudó, csendes típus, külsőre is az a kis cuki de nem az a szépség. Mindig is ilyen kaliberű nőt kerestem.
Csak most itt van ez a pici gyerek dolog. Eddig soha meg se fordult volna a fejemben, hogy gyerekes nővel álljak le. De most valahogy ez kezd felfordulni bennem. Kicsit félek is, hogy csak pót apucit keres aztán nem teljesen őszinte. Tudom a gyermek az első mindenképp, ezt is el kell fogadni, ha ebből kapcsolat lesz akkor persze nem lesz olyan mint az eddigi megszokottak..
Valakinek van tapasztalata esetleg az ilyen fajta kapcsolatokban? Mire kellene odafigyelni? Mi az ami a legnehezebb az ilyen kapcsolatban? Stb..
Hiába a lepontozás, ez az igazság. Szerintem gyerekkel, inkább szintén gyerekes párt érdemes keresni. Akinek nincs gyereke, sose fog tudni igazán alkalmazkodni más gyerekéhez, és azt is csak ideig óráig tűri majd, hogy ő sosem lesz az első helyen a másiknál.
4# voltam.
Nagyon köszi az eddig válaszokat! Jöhetnek még!
(Én nem fogok itt senki se fel se le pontozni mert nem értem még a témát).
Igen úgy van megbeszélve, hogy csak kettesben vagyunk, ha találkozunk. Szerencsére addig tudnak vigyázni a kicsire vagy pont bölcsiben van.
Nincs bajom a gyerekekkel, de persze egy tőlem teljesen külön álló más mint egy saját. Azt is tudom, hogy ragaszkodni fog, ha sokat vagyok a környezetében…
Lassan 1-2 év múlva szeretnék én is sajátot (lassan 30 vagyok..).
De az a baj, hogy annyira klappol a lánnyal a dolog köztünk eddig mint még soha senkivel… aztán ahogy írta is valaki, ha már ott a kicsi is és én úgy érzem, hogy nekem ez nem.. akkor bántom mind a kettőjüket amit nagyon nem szeretnék!!
Akkora dilemma most ez számomra, hogy eszméletlen… nagyon meg is akarom vele próbálni de másrést meg nem is…
Nem vagyok kétségbe esve, hogy nekem nem lesz soha senkim, mindig is volt mindig is lesz, nem úgy vagyok a dologgal, hogy nekem csak ez jut/ez jár, hanem inkább amilyen értékeket képvisel ez a lány.. eddig eszméletlenül olyan mint akiről mindig is álmodtam.. lehet ez a legnagyobb húzó erő felé (ezért is nem offoltam őt ez miatt egyből), hogy pontosan olyan amilyet szeretnék magam mellé…
Játszani, hitegetni pedig végképp nem szeretném..
Ezt olvasva azt mondom, hogy hajrá, vesd bele magad, és adj egy esélyt a dolognak!
Legfeljebb nem jön össze. Az sem akkora tragédia.
Viszont ha nem adsz esélyt magatoknak, mindig az fog a fejedben járni, hogy mi lett volna, ha... Amikor neked lesz kapcsolatod mással, de kevés hozzá képest, akkor főleg. Ennél rosszabb az lenne, ha mással látod a lányt boldognak, és tudod, hogy az most te is lehetnél.
5 mér csak 7 8 évesen?
Nekem ez tök fura így..
7 az inceleknél lejjebb nincs.
5 mér csak 7 8 évesen?
Nekem ez tök fura így..
7 az inceleknél lejjebb nincs.
"Akinek nincs gyereke, sose fog tudni igazán alkalmazkodni más gyerekéhez"
Ez is emberfúggő.
Nekem van gyerekem és azóta nem volt gyermekes párom. Amíg nem volt gyerekem meg igen, az 5 évig tartott (ott lett közös gyerek), sőt a lánya velem maradt annó.
A volt párommal 6 évig voltam együtt, ő balesetben halt meg.
Sose értettem ezt az én legyek a legfontosabb meg az első dolgot.
Nekem úgyan olyan fontos (nyilván más "érzések") a lányom, a párom, kutyám, pár családtag, barátok, munka, hobbik...egyik sincs hanyagolva a másik miatt. Minden rugalmasság kérdése.
Itt a csajnak van lehetősége kettesben lenni veled, van segítsége, az ex nem szól bele. Nem mindegy milyen körülmények vannak.
Ha jó vele akkor próbáld meg és alakul...de az érzéseidről beszélj vele.
N 32
Ha meg szeretnél állapodni, nem akarsz már független lenni, és tényleg bejön a nő, akkor miért is ne? Viszont mindig, minden területen utolsó leszel, minden más fontosabb lesz nálad, a gyerek pedig az első. Ezt nem fogod tudni megváltoztatni.
Ha viszont tényleg szereted a nőt (nem tudsz meglenni nélküle) és a gyerekét is, akkor ez nem teher lesz, hanem boldogság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!