Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Találkozóm lesz egy gyermekes anyukával Hova menjünk?
Hétvégén lesz randim egy gyermekes anyukával illetve a kisfiával. Egy sétát terveztem meg fagyizás de elég rossz időt mondanak. Hova menjünk el ahol egy 2 éves gyerek is jól tudja érezni magát és mi is tudjunk beszélgetni. Gondoltam egy játszóházra is de ott mondjuk mennyire randis hely? :)
Csak normális válaszokat szeretnék főleg olyan lányoktól akinek szintén gyermeke van és mondjuk tudja, hogy Ő minek örülne rossz idő esetén B-tervnek :)
Gyerekkel a játszóház randis hely:) Jó lezsibbasztja magát a lurkó este hamarabb kidől:D
Ezt a saját gyerekemből kiindulva írom, nőként.
De szerintem kérdezd meg a partnered is, hátha neki van valami olyan ötlete amitől esetleg a fia még boldogabb lenne.
Én kerülöm a pujás nőket, de ha mégis kell, akkor 2 tervem van ilyen esetre.
FÜRDŐ: Ott látom anyu testét, és a kölykök imádják.
NÁLAM: Közös főzés, addig a kölyök TV-zik, aztán ha jól alakul a vacsora, és a gyerek fáradt, akkor már ott alszanak. >:)
Kérdezd meg az anyukát is, hogy van-e terve.
2 gyermekes anyukaként, ha jó idő lenne, akkor akkor bármilyen játszótér megfelelne, mert közben lehetne beszélgetni és nem lenne annyira erőltetett a "randi". Rossz idő esetén pedig egyetértek egy előttem szólóval, hogy vagy játszóház vagy pedig egy fürdő, mert ugyan a 2 éves gyerkőcöt nem lehet ott sem felügyelet nélkül hagyni, de hamar elfárad.
(Nekem is 2 éves a kisebbik, de az első randikat annó megoldottam a nagymama segítségével.)
Mondjuk nem vagyok szingli, csak pont két éves a legkisebb. Tegnap majálison kb. 3 szót tudtam váltani felnőtt emberrel, egyébként 3 órán át ügettem a nyomában a tömegben.
Máskor meg elvan egy órát a babakocsiban, amíg toljuk a fenekét, és semmit nem zavar.
Szerintem kérdezz rá az anyánál, hogy rossz idő esetén mi legyen a program. Ő jobban ismeri a gyerekét, tudja, hogy hol lehet tőle beszélgetni, és hol pörög.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!