Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Találkozóm lesz egy gyermekes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Találkozóm lesz egy gyermekes anyukával Hova menjünk?

Figyelt kérdés

Hétvégén lesz randim egy gyermekes anyukával illetve a kisfiával. Egy sétát terveztem meg fagyizás de elég rossz időt mondanak. Hova menjünk el ahol egy 2 éves gyerek is jól tudja érezni magát és mi is tudjunk beszélgetni. Gondoltam egy játszóházra is de ott mondjuk mennyire randis hely? :)

Csak normális válaszokat szeretnék főleg olyan lányoktól akinek szintén gyermeke van és mondjuk tudja, hogy Ő minek örülne rossz idő esetén B-tervnek :)

2019. máj. 1. 23:16
 1/9 anonim ***** válasza:
88%

Gyerekkel a játszóház randis hely:) Jó lezsibbasztja magát a lurkó este hamarabb kidől:D

Ezt a saját gyerekemből kiindulva írom, nőként.

De szerintem kérdezd meg a partnered is, hátha neki van valami olyan ötlete amitől esetleg a fia még boldogabb lenne.

2019. máj. 1. 23:22
 2/9 anonim ***** válasza:
97%
Jatszohaz jó ötlet, ha esik. Ha csak hűvös van, akkor állatkert. De a séta is szuper, ha nem esik, csak nem fagyival, hanem lángossal vagy kürtőskaláccsal. Sok sikert :)
2019. máj. 1. 23:34
 3/9 anonim ***** válasza:
18%

Én kerülöm a pujás nőket, de ha mégis kell, akkor 2 tervem van ilyen esetre.

FÜRDŐ: Ott látom anyu testét, és a kölykök imádják.

NÁLAM: Közös főzés, addig a kölyök TV-zik, aztán ha jól alakul a vacsora, és a gyerek fáradt, akkor már ott alszanak. >:)

2019. máj. 1. 23:41
 4/9 anonim ***** válasza:
94%

Kérdezd meg az anyukát is, hogy van-e terve.

2 gyermekes anyukaként, ha jó idő lenne, akkor akkor bármilyen játszótér megfelelne, mert közben lehetne beszélgetni és nem lenne annyira erőltetett a "randi". Rossz idő esetén pedig egyetértek egy előttem szólóval, hogy vagy játszóház vagy pedig egy fürdő, mert ugyan a 2 éves gyerkőcöt nem lehet ott sem felügyelet nélkül hagyni, de hamar elfárad.

(Nekem is 2 éves a kisebbik, de az első randikat annó megoldottam a nagymama segítségével.)

2019. máj. 2. 06:09
 5/9 anonim ***** válasza:
42%
@2 No offense, de egyáltalán nem biztos, hogy ez az első randijuk...
2019. máj. 2. 06:26
 6/9 anonim ***** válasza:
94%

Mondjuk nem vagyok szingli, csak pont két éves a legkisebb. Tegnap majálison kb. 3 szót tudtam váltani felnőtt emberrel, egyébként 3 órán át ügettem a nyomában a tömegben.

Máskor meg elvan egy órát a babakocsiban, amíg toljuk a fenekét, és semmit nem zavar.

Szerintem kérdezz rá az anyánál, hogy rossz idő esetén mi legyen a program. Ő jobban ismeri a gyerekét, tudja, hogy hol lehet tőle beszélgetni, és hol pörög.

2019. máj. 2. 06:29
 7/9 anonim ***** válasza:
#6 Nézd már meg a kulcs kifejezéseket. Randi, első....
2019. máj. 2. 17:41
 8/9 anonim ***** válasza:
Az lehet első úgy, hogy a kisgyerekkel együtt nem gondolod?
2019. máj. 2. 20:09
 9/9 anonim ***** válasza:
Végülis igen, de én valahogy így értelmeztem egyből a szövegből. Nos, ne offoljuk szét a témát, meglátjuk, mi lesz :-)
2019. máj. 2. 20:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!