Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha volt egy találkozóm egy számomra nagyon vonzó pasival, de elcsesztem, akkor még visszahozható?
Érdekes egy találkozóra sikeredett.
Feljött szóba,hogy van e barátom....én elkezdtem mondani,hogy hagyjuk ezt a témát ..de aztán még kèrdezte,hogy szeretem-e . Mondtam neki,hogy szerintem már nem,csak idő kell nekem.
Mivel a találkozót egyikünk sem nevezte randinak ,amikor neten megbeszéltük, így nem is számítottam erre...arra sem hogy ennyiszer megdicsér.
A lényeg,hogy nagyon nagyon kedves volt ,megnevettetett és én sajnos nem tudtam jó társaság lenni....
Ennek lelki okai vannak. Pár hónapja még simán ment volna egy új ember megismerése .
Elhatároztam eldöntöttem,hogy rendbeszedem magam,testileg,lelkileg is . Többet beszélgetek emberekkel,hízok pár kilót és motiváló gondolatokkal halmozom el magam.
Abban maradtunk írásban,hogy fogunk még találkozni .
Én nagyon szeretnék,bár ezt ő nem tudhatja,mennyire is.
Ha mondjuk 1-2 hónap múlva felkeresem, az úgy mèg működhet ? Mert lehet ,hogy ő maga fog keresni , de nem tudom,hogy most hagyjak -e ki hosszabb időt....tehát a problémámról tud.
A találkozón több helyet is mondott,hogy ide meg odamegyünk stb......
Én 22 vagyok, ő 25
igen,sajnálom ezt nagyon,hogy nem tudtam az igazi társaság lenni :(
ezzel sosem volt gondom a korábbiakban...ez egy tény.
Ha pedig megismer valakit,akkor annak meg úgy kell lennie, majd én is megismerek valakit,és én is boldog leszek :)))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!