Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek 33F hez nem fiatal egy 22N?
#3 +1
De ezt nem negatív értelemben értem, hogy nem működne a kapcsolat csak szimplán igen fiatalnak fiatal. De nálam ez még a belefér kategória, tehát szerintem simán működhet, ha meg nem akkor az nem a kor különbség miatt lesz. Itt inkább az a kérdés, hogy hasonlóan képzelitek el a jövőt? Mert 33 évesen HA családot akar a férfi, akkor ezt csak te tudod, te hogyan állsz a kérdéshez.
“ De nálam ez még a belefér kategória, tehát szerintem simán működhet, ”
Simán működhet? Nekem most 28 évesen van 33 éves párom és ha 22 évesen talált volna be, biztosan nem jövünk össze. Még egy éretlen, önállótlan, bulizgatós gyerek voltam, akinek heti szinten változtak a tervei. Aki 33 éves fejjel ilyenre akar párkapcsolatot alapozni…az vagy maga is gyerek még, vagy csak az érdekli, hogy egy fiatal pipivel villogjon. Persze vannak érettebb, nem bulizós, kotlóstyúk típusú 22 évesek is, de nem az a jellemző.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!