Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatal biszex srácok? Ti összejönnétek egy 40 éves pasival rendszeresen? Szerintetek nem gáz a korkülömbség miatt?
Figyelt kérdés
Egy oldalon megismertem egy pasit
Aki 40 de nem is néz ki annyinak és jó fej is.
A farka meg...hmmmm!😁🤗😉.
Én 21 vagyok.
Azt hiszem túl nagy a külömbség.
Amúgy azt is mondta, higy nem alkalmit keres hanem rendszereset.
2021. dec. 17. 09:31
1/9 anonim válasza:
Hát, ha tetszik neked, akkor mit számít a kor?:D Vágj bele;)
2/9 anonim válasza:
Ha meglenne az értelmi szint is, akkor igen. Viszont 40 felett már mások az emberek picit. Ha megfelel akkor nyugodtan.
3/9 anonim válasza:
Ha neked tetszik, az ágyban is összepasszoltok aki mi tart vissza? Senkinek sincs amúgy köze hozzá hogy mikor kivel dugsz.
4/9 anonim válasza:
Juj ne, neee ne tedd,szerintem gáz.
Ha csak nem én vagyok az. 😅
5/9 anonim válasza:
Ha hosszabb távon nem is működne, de legalább szexelhetnétek, az biztos jól esne mindkettőtöknek.
6/9 anonim válasza:
Mukodhet a dolog ha kivanjatok egymast. Szerintem nem a kor hordozza. Huszonevesben is lattam olyanokat, hogy bottal sem piszkalnam meg.
7/9 anonim válasza:
A kor nem számít ha egyébként szimpatikusak vagytok egymásnak. Én 60 éves vagyok és két huszonéves srác dug rendszersen.
8/9 anonim válasza:
A húszas éveimben rendszeres volt, hogy 50, 60 plusszos férfiakkal voltam. Szerettem azt az időszakot. Jó volt velük a szex, sokszor jobb, mint a korosztályommal. Most, 60 pluszban nem bánnám, ha lenne egy fiatal barátom, akivel kölcsönösen mehetne minden.
9/9 anonim válasza:
Ötvenes sportos aktív férfi vagyok és volt ilyen fiatal barátom.Nagyon jól megvoltunk, emberileg is, testiségben is.
Ha lenne egy ilyen,akkor ne kíméljen, írjon nyugodtan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!