Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 55 körüli nők: vonzó fantázia...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

55 körüli nők: vonzó fantázia egy 30 körüli férfivel randizni?

Figyelt kérdés
Van egy 50+ os házaspár, akiket nagyon kedvelek és a feleség az elmúlt 6-8 évben időnként kicsit kacérkodott velem, de csak kedvességnek fogtam fel. Az utóbbi pár évben viszont egyre vonzóbbnak látom, sőt nagyon tudtára adnám az érzéseimet. Tudom, hogy a férjével már nem nagyon van szex, és amúgy is elég lazának ismertem meg a nőt, talán érdekelné az új élmény. Szóval fontolgatom, hogy közeledjek felé, ha lesz olyan helyzet a jövőben.

ma 11:22
 1/4 anonim ***** válasza:
Neked hogy esne ha a feleséged megcsalna egy nálad fiatalabbal? Legyen már benned egy kis empátia...
ma 11:53
 2/4 anonim ***** válasza:
Mindenki azzal kúr,akihez hozzá jut.
ma 11:55
 3/4 anonim ***** válasza:
#1 nem a te dolgod meghatározni, hogy mások rég beszürkült kapcsolatába mi fér bele és mi nem.
ma 12:00
 4/4 anonim ***** válasza:
(egyébként alapvetően egyetértek, de ez a saját nézőpontom a saját élethelyzetemben. ha 50 feletti ember lennék egy baráti jellegűvé átalakult szexmentes házasságban, nem kizárt, hogy másképp látnám.)
ma 12:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!