Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Veletek is előfordult már, ha régóta nem volt partneretek akkor kevésbé jóképű férfivel is fantáziáltok?
Figyelt kérdés
2017. okt. 27. 22:53
1/11 anonim válasza:
Mi ez a megalkuvás kártya kedves gyakori társam?
2/11 anonim válasza:
Tudod elég ha egy fokkal szebb vagy a patásnál.
3/11 anonim válasza:
Vannak "bárkire rámásznék" napjaim, de ilyenkor nagyon figyelek rá, hogy véletlen se kezdeményezzek, mert nem lenne jó vége.
Nem keresek pasit, csak mondom :D
4/11 anonim válasza:
#3 Ilyenkor egy kis farsangi maszkban randiznék.Na?
5/11 anonim válasza:
#3 vagyok. Olyankor kifejezetten kerülök mindenféle kontaktust férfiakkal. Vigyázok magamra én, mert ők nem állítanának le.
6/11 anonim válasza:
5: Magamból kiindulva tudom, hogy van akivel nem jutnál el odáig ( és itt most nem arra kell gondolni, hogy csúnya vagy vagy hasonló:D ), de a többség valóban nem állítana le.
8/11 A kérdező kommentje:
3as köszi, az egyetlen használható válasz :D
Hasonló van velem is.
A többieknek is köszönöm azért :)
2017. okt. 28. 04:20
9/11 anonim válasza:
5. Lehet veled el sem akarna jutni odaig, az alarcosbal is veget er egyszer.
10/11 anonim válasza:
Nem
A fantaziaimban amugy sem latom a pasik arcat
De miert gondolod h ha eppen ehes vagyok akkor berem valamo vacakkal ?
Alap h ebben is a minoseget keresem olyat ami tetszik es megkivanpm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!