Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, nők! Ha egy srác nem magas és nem is nagyon jóképű, akkor melyek azok a tulajdonságok amiktől szexuálisan rá tudtok izgulni?
Nem azért, de én úgy vettem észre, hogy a 150 cm-es lányok is szívesebben vannak 190 cm körüli pasikkal.
Illetve nyílván valamilyen szinten a jóképűség szubjektív, de szerintem 10ből 8 lánynak biztosan bejön Orlando Bloom, míg mondjuk Martin Freeman nem valószínű.
ez szerintem egyáltalán nem alacsony!! (én is ennyi vagyok)
viszont én ilyen nagy colos hapsival nem is kezdenék, mert egyszerűen nem jönnek be.
28N
Szexuális kisugárzás és intelligencia.
Egy magabiztos nyugodt kisugárzás sokkal jobban beindít, mindt egy majd' 2m magas buta modellfiúcska/szállkásra gyúrt tökéletes testű sportoló.
Nem egy díszes fogast keres az ember lánya a lakásba, hanem egy partnert.
Nehéz megfogalmazni, de a legfontosabb tulajdonság a vonzó személyiség. Hogy az mi? A kedvesség, a humorérzék, a jóindulat, az okosság, a jó beszédkészség mind lehet része. Nemigen lehet megmondani, mert sokféleképpen lehet vonzó egy ember egyénisége.
Ezek tökljetesen ellensúlyozzák az alacsony termetet, vagy a jóképűség hiányát és egyéb előnytelen külső adottságokat.
Ne kérdezd meg, honnan tudom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!