Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiuk. Mi volt a legperverzebb amit lany kert toletek? Lanyok mi az amirol fantazialtok de nem meritek megtenni? Kort is irjatok.
nagyon durván alázzam és bántsam, de ez nem az én világom
bejön a BDSM, de nem az a szint amire ő vágyik, főleg nem az amiket megélt :D
szerencsére lenyugodott
24F
#5:
nem a barátnőm
szerinte hülyeség kedvesnek lenni, én alapjáraton kedves vagyok, BDSM téren is szeretem kényeztetni a partnert, nem az állandó alázásról van szó és szerinte én hülye vagyok, mert "elnyomom magamban a gonoszt" :D
hát elég beteg dolgokat csinált már és azt mondta bármit megtehetek vele, de legyen elég kemény, egy ideig csesztetett ezzel, hogy találjak ki valami nagyon kemény dolgot és éljem meg vele, hogy "érezzem milyen a kegyetlenség édes íze" meg hasonló hülyeségek :D
nem az én világom volt a csajszi
Azt kérte a lány, hogy pisiljük le egymást!
Én nem olyan családból származom...
...hogy ne tettem volna meg.
Hát tőlem azt kérte, hogy korbáccsal verjem. Van is neki egy. Eleinte nehezen ment nekem, de amint láttam, hogy minden egyes ütéstől jobban nedvesedett, kicsit megnyugodtam. Szintén kedvence az, amikor ruhacsipeszt rakok a mellbimbóira. Egyszer volt, hogy ráraktam a két csipeszt, és csak annyit vettem észre, hogy brutális szinten nedvesedik, aztán pedig kérte, hogy a csiklóra is tegyek egyett. Volt, amikor megálltam a korbácsolásban, s csak annyit hallok, hogy "folytasd már!"
Most már, hogy tényleg elhiszem, hogy élvezi, nyugodtabban csinálom neki. Persze, csak ésszel. Valamint szereti a normált is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!