Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit reagálnátok egy ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit reagálnátok egy ilyen szituációra ismerkedés közben?

Figyelt kérdés

Én pasi vagyok(28), és a nő(27) akivel ismerkedtem 3 hétig szinte folyamatosan beszélgettünk neten. Néha munkából adódóan találkoztunk. Egy rugóra járt az agyunk. Többször is elhívtam, hogy találkozzunk. Meginni valamit, mozizni, séta...stb. És vagy más dolga volt, amit elhittem neki egyébként és nem volt sértődés.(és tényleg barátnőivel volt sztorik alapján) Vagy nem is reagált rá semmit. A negyedik ilyennél rákérdeztem, hogy ha van valakije jelenleg vagy nincs kedve találkozni velem elmondhatja, mert nem vagyok sértődékeny típus. Továbblépek a következőhöz majd és nincs harag részemről. (ezt az utóbbit persze nem írtam le)

Azt mondta, hogy az exével(ő is így hívta) még nincs teljesen vége és még ''összejárnak'' és amíg ez így van nem akar senkit megbántani.

Ezt én gyerekes felfogásnak tartottam, mert ő vagy az exed, vagy még nincs vége. Úgyhogy tényleg sértődöttség nélkül rávágtam, hogy ''rendben'' és azóta nem kerestem egyáltalán. De egyből 2 napra rá, hogy feltűnően nem írtam neki rakott fel egy számomra szintén gyerekes idézetes szöveget, ami még azóta is kint van(több hónapja), hogy ''Nem hagyom ki azt ami remek lehet, hiába nehéz...'' blabla...

Ezek számomra hatalmas ''red flag''-ek voltak egy olyan nőtől akivel pedig bármiről el tudtunk beszélgetni és a részéről se hiányoztak a szexuális jellegű, huncut utalgatások...

Szóval, vélemények?

nov. 23. 21:20
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
91%

Nekem is volt ilyen pasi. Megmondtam neki hogy bocs, nekem nem fér bele, hogy ő dugja az exét - szigorúan, míg engem nem kap meg - és befejeztem vele a kommunikációt.

Mondjuk ez a fajta ghostingolás is gáz, amit te csinálsz. Írd le, hogy ennyi volt, és kész.

nov. 23. 21:29
 2/15 anonim ***** válasza:
88%

Egyfelől jogosan èrzed magad megbàntva, hiszen adta alád a lovat a làny,majd pedig kérette magát,rabolva az idődet.

Màsfelől az érzéseiről nem tehet.Ezen pedig nem segít,ha ignoràlod, szerintem pont nem fogja szíven ütni.

Igazából nagyon nem tehetsz màst, mint emelt fővel tovább sétàlsz, bàrmennyire is fàj.

Üdv.: 30+ N

nov. 23. 21:38
 3/15 A kérdező kommentje:

Hát figyelj, azóta ő se kérdezett rá, hogy velem mizu. Egészen addig igen. Szerintem ezzel a ''rendben''-el értette a célzást, max bánthatja utólag az egoját esetleg?

Szóval nem az történt, hogy nem válaszolok az üzeneteire, mert onnantól le lett zárva a dolog.

Vagy nem gondolta volna, hogy ilyen könnyedén továbbállok tőle?

nov. 23. 21:41
 4/15 A kérdező kommentje:

2-es

Nincs bennem semmilyen fájdalom. Nem szeretek képmutató lenni, a többséghez tartozok, akik több nővel beszélgetnek egyszerre ilyenkor. Ez a normális szerintem, hiába fáj sokaknak az igazság. Vele jobban szót értettem akkoriban, de ez az ''exemmel járunk össze dugni'' dolog nem volt szimpatikus egy látszólag érett nőtől. Azért furcsa csupán mert másban egy húron pendültünk.

nov. 23. 21:49
 5/15 anonim ***** válasza:

Ha nincs benned fàjdalom, akkor pedig jobb elfogadni, hogy az ex iránt èrez, te meg az időtöltést jelentetted szàmára.

Nincs miről beszélni, egyetlen jàrható út,ha lapozol tovább.

nov. 23. 22:31
 6/15 A kérdező kommentje:

De ha így érez akkor miért miattam van kiírva idézet már hónapok óta? Minek kell ezt?

(Most lehet valaki meg akarja majd magyarázni hogy de nem is miattam...annak írom előre, hogy de, miattam)

Én úgy gondolom, hogy a játszadozásai miatt két szék között a pad alá esett. Mert azóta valamikor szét is mentek az exével. Érted? Az exével...haha De az ilyen gyerekes hozzáállás miatt nem kerestem fel újra. Mert amiben döntök, az többnyire úgy is marad részemről.

Legalábbis azt a mondást vallom, hogy "Élni könnyű. Döntést hozol és sose nézel vissza."

nov. 23. 23:02
 7/15 anonim ***** válasza:
67%

Nem ismerkednék olyan nyomikkal akik sablonos idézeteket tesznek ki Facebbokra. Pláne ha ezt értelmes emberi kommunikáció helyett csinálják. (Ezeket az életbölcsességeket amúgy le szokás venni egy idő után?)

Próbaképp rá lehetne írni még egyszer utoljára, hogy ugrik-e rá. Mert ha igen, akkor tényleg neked akart üzenni ilyen osotba módon. De ha amúgy sem akarsz tőle már semmit, akkor minek. Plusz ha annyira akarna, akkor ő is kezdeményezhetne nálad. Megpróbálhatna visszaülni a székre. Így inkább az jön le, hogy az bántja az egoját, hogy egy próbálkozóval kevesebb. Az emberek szokták szeretni ha valaki diszkréten teper utánuk, még akkor is ha amúgy nem akarnak az illetőtől semmit.

nov. 24. 00:16
 8/15 anonim ***** válasza:
72%
Jol ertem h ez honapokkal ezelott volt?
nov. 24. 02:10
 9/15 anonim ***** válasza:
72%

#1 ez hol ghostingolás, amit a kérdező csinált? Valaszolt az üzenetre. Ennyi. Nem törölte le stb. Szerintem le lett ez zárva, nem kell mindig litániákat írni. És a csaj sem írt rá azóta.

Kérdező, ez a nő ilyen tipikus bizonytalan ember. Az exével van jelenleg kapcsolatban, de nem egészen van vége, de azért már az exe, aztán kirak néhány embertől egy-két ömlengős idézetet fészre, hogy másoknak bizonygassa: ő erős vagy ártatlan, vagy mindenki átgázol rajta vagy a szerelem blabla.

Ahh, tipikus. Hagyd a francba. Illetve jól tetted, hogy hagytad, engedd is el.

nov. 24. 03:32
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Melletted és a hátad mögött is tartaná a kapcsolatot az exevel. Megbízhatatlan nő az ilyen. Hagyd a francba és lépj tovább. Nem vagytok egymásnak valóak, jobbat erdemelsz.
nov. 24. 05:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!