Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit reagálnátok egy ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit reagálnátok egy ilyen szituációra ismerkedés közben?

Figyelt kérdés

Én pasi vagyok(28), és a nő(27) akivel ismerkedtem 3 hétig szinte folyamatosan beszélgettünk neten. Néha munkából adódóan találkoztunk. Egy rugóra járt az agyunk. Többször is elhívtam, hogy találkozzunk. Meginni valamit, mozizni, séta...stb. És vagy más dolga volt, amit elhittem neki egyébként és nem volt sértődés.(és tényleg barátnőivel volt sztorik alapján) Vagy nem is reagált rá semmit. A negyedik ilyennél rákérdeztem, hogy ha van valakije jelenleg vagy nincs kedve találkozni velem elmondhatja, mert nem vagyok sértődékeny típus. Továbblépek a következőhöz majd és nincs harag részemről. (ezt az utóbbit persze nem írtam le)

Azt mondta, hogy az exével(ő is így hívta) még nincs teljesen vége és még ''összejárnak'' és amíg ez így van nem akar senkit megbántani.

Ezt én gyerekes felfogásnak tartottam, mert ő vagy az exed, vagy még nincs vége. Úgyhogy tényleg sértődöttség nélkül rávágtam, hogy ''rendben'' és azóta nem kerestem egyáltalán. De egyből 2 napra rá, hogy feltűnően nem írtam neki rakott fel egy számomra szintén gyerekes idézetes szöveget, ami még azóta is kint van(több hónapja), hogy ''Nem hagyom ki azt ami remek lehet, hiába nehéz...'' blabla...

Ezek számomra hatalmas ''red flag''-ek voltak egy olyan nőtől akivel pedig bármiről el tudtunk beszélgetni és a részéről se hiányoztak a szexuális jellegű, huncut utalgatások...

Szóval, vélemények?

nov. 23. 21:20
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
74%
Szerintem meg az exének rakta ki az idézeted, szóval ezt benézted.
nov. 24. 11:10
 12/15 anonim ***** válasza:
74%
Ja, és a te egodat sérti ez az egész. Szívesen.
nov. 24. 11:10
 13/15 anonim ***** válasza:

Oké, Kérdező, annak ellenére, hogy szerintem próbálod azt éreztetni, hogy nem zavar az egész, mégis úgy tűnik,megbàntva érzed magad.Ezzel sincs baj, jogos, viszont én is úgy látom,az a bizonyos üzenet nem neked szól, csupán feltűnési viszketegsègről beszélünk a làny részéről.Nem célszerű ebbe többet làtni.

Magamból kiindulva,nekem ha kell valaki,leülök,majd tudatom vele,mit érzek,hogy érzek.Egyszer sem ingok meg, nem vàlasztok màst, nem szemetelem tele az internetet baromsàgokkal.Egyszerűen csak őt szeretem és pont.

nov. 24. 11:23
 14/15 A kérdező kommentje:

11es

Szia! Olvass vissza a hozzászólásoknál. Írtam korábban hogy ezt feleslegesen említi meg bárki is. Előtte is akkor posztolt ilyeneket amikor vele "kavargattunk". De mivel gyerekesnek tartottam, könnyen otthagytam, ezért arcon vágta a valóság.

Olyan volt a csaj hogy nem jött el talizni, de ha ráköszöntem más nő ismerősökre a jelenlétében akkor idegesen "fújtatott" is hozzá. Meg megszólta amikor látta hogy más női ismerőseim képeit is lájkolgatom. Érted, együtt se vagyunk de már ilyen gyerekesen viselkedett.

nov. 24. 14:14
 15/15 anonim ***** válasza:
Gyerekesen viselkedik és mégis ilyen nő kell neked? Hagyd a francba, találsz jobbat tőle, erettebbet.
nov. 24. 18:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!