Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit reagálnátok arra, ha egy nagyon jól sikerült első randi után a nő anyukája is felvenne ismerősnek Facen?
Figyelt kérdés
A miheztartás végett, nem, nem találkoztam soha a szüleivel még. Csak nálam számított ez egy nagyon nagy ''red flag''-nek? Eleve, hogy már az első találkozás után miket mondhatott otthon rólam és hogy ilyet meglépjen, hogy ismeretlenül bejelöljön.2023. aug. 25. 22:45
1/19 anonim válasza:
Az én anyám mindenkit képes bejelölni. Azt is, akit csak egyszer látott pár percre. Egyikre sem én biztatom fel, egyet sem értek. Nekem meg az lenne red flag, ha a pasi elkezdene kombinálni, hogy biztos életem szerelmeként hivatkoztam rá, aztán együtt megkerestük stb.
2/19 anonim válasza:
Valószínű csak megnézett, miért ne lenne kiváncsi, és véletlen bejelölt. Szerintem ez nem red flag.
3/19 anonim válasza:
Nem számítana red flagnek, vannak szülők, akiknek nem kell sokat mesélni ahhoz, hogy azt érezze be kell jelölnie, és erről a lány nem tehet. Viszont egyelőre nem jelölném vissza, és elvárnám, hogy ez a lánynak ne okozzon problémát, és ha a szülő fel is hozza neki, hogy miért nem jelöltem vissza, már ő maga is elmagyarázza neki, hogy eleve nem kellett volna bejelölnie.
4/19 anonim válasza:
Nekem sem red flag. Nincs szerintem az ilyennel baj, én általában amúgy is az adott személyt nézem és nem a szüleit.
5/19 anonim válasza:
Szerintem lehet véletlenül jelölt be ám. Szóval nem feltétlenül red flag. Én rakerdeznek a következő randin :D
6/19 anonim válasza:
Red flagnek nem mondanám, de nekem túl lerohanós lenne, és inkább hagynám a pasit.
7/19 anonim válasza:
Az én anyukámból kiindulva simán lehet, hogy csak kíváncsiskodott és véletlenül jelölt be, úgy, hogy észre sem vette. :-)
8/19 anonim válasza:
Szulonek koze nincs a friss randi partnerhez... engem ne mztstgasson be senki !
9/19 anonim válasza:
Engem meglepne mintha azt akarnák hogy már el is kéne venni a lányát.
Már megy a női hogyan kóssúk be egy pasi fejét pusmogás.
10/19 anonim válasza:
Olyan párt keresek aki hasonló felfogású, mint én, és nem az az első dolga randi után hogy felhívja az anyukáját és részletesen beszámol mindenről. Ez sokmindent elárul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!