Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy reagálnátok, ha a pasi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy reagálnátok, ha a pasi ezt mondaná?

Figyelt kérdés
Elkezdtem ismetkedni egy nagyon-nagyon helyes sráccal, aki bevallotta a 2.randinkon,hogy van egy lány, akivel összejárnak szexelni. Semmit nem érez iránta, állítása szerint csók sosincs köztük, az túl intim lenne neki, szexre meg szüksége van. Már az 1.randinkon ágyba akart vinni, visszutasítottam, hogy még korai, komoly kapcsolatot szeretnék. A randi végén nagyon hosszan csókolóztunk, iszonyúan begerjesztett, de tartottam magam, hogy itt megállunk. Nyilván nem mondhatom neki azt, hogy hagyja abba a másik lánnyal az összejárást, de nagyon zavar ez az egész helyzet. Mit tennétek?

2022. nov. 25. 16:13
1 2 3 4 5
 1/44 anonim ***** válasza:
94%
Jaj de mekkorát fogsz te koppanni, naiv kislány...
2022. nov. 25. 16:15
 2/44 anonim ***** válasza:
95%

Egyetértek az 1. és 2. válaszolóval.

22n

2022. nov. 25. 16:16
 3/44 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem vagyok az, nagyon is racionálisan gondolkozom, nem engedtem, hogy szexszel indítsuk az ismerkedést, elmondtam neki, hogy nekem ehhez több idő kell. (Az más kérdése, hogy nagyon vágyom rá.)
2022. nov. 25. 16:17
 4/44 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem ezt elrontottad,mar erzi rajtad hogy kozel a cel
2022. nov. 25. 16:18
 5/44 anonim ***** válasza:
99%

Úgy randiztok, hogy neki egy jelenleg is futó szexkapcsolata van?

Ő tuti, hogy nem akar tőled komolyat, de ha akar is, ő teljesen alkalmatlan lesz rá.

Neked és neki is baj van az érzelmi értékrendetekkel.

2022. nov. 25. 16:19
 6/44 anonim ***** válasza:
93%
Neked miért nincs szexkapcsolatod, akkor egálban lennétek xdd
2022. nov. 25. 16:20
 7/44 anonim ***** válasza:
6%
Szerintem cseles a randi partnered , vagy hívjuk rafinaltnak.. Azért mondta hogy kefél egy nőt mert ezek ingert váltanak ki más nőből beindul a vadasz oszton es megakarjatok ilyenkor mutatni ki is a jobb aki eltudja vinni a palit. A csavonak szerintem max gumi noje van .. szepen bele ugrottal a csapdaba.
2022. nov. 25. 16:21
 8/44 anonim ***** válasza:
88%
Milyen jó, hogy te nagyon vágysz rá, és az a másik lány is... ennek a szédelgőnek ketten is adtok esélyt, de normális pasinak nem. Szégyen!
2022. nov. 25. 16:21
 9/44 anonim ***** válasza:
96%

Igeeen, te egy nagyon érett és racionálisan gondolkodó, felnőtt nő vagy, nem is értem, akkor minek írtad ki ezt a kérdést, ha neked tudod mi a jó. Sok boldogságot nektek!

2022. nov. 25. 16:23
 10/44 anonim ***** válasza:
97%

Tudod mit csináltam volna? Szó nélkül otthagytam volna, nemhogy csokolgattam volna.

Amúgy tényleg nem értem, hogy lehetsz ennyire naiv és ostoba.

Még, hogy racionális... 🤦‍♀️

Szégyellem magam helyetted.

N

2022. nov. 25. 16:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!