Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy reagálnátok, ha a pasi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy reagálnátok, ha a pasi ezt mondaná?

Figyelt kérdés
Elkezdtem ismetkedni egy nagyon-nagyon helyes sráccal, aki bevallotta a 2.randinkon,hogy van egy lány, akivel összejárnak szexelni. Semmit nem érez iránta, állítása szerint csók sosincs köztük, az túl intim lenne neki, szexre meg szüksége van. Már az 1.randinkon ágyba akart vinni, visszutasítottam, hogy még korai, komoly kapcsolatot szeretnék. A randi végén nagyon hosszan csókolóztunk, iszonyúan begerjesztett, de tartottam magam, hogy itt megállunk. Nyilván nem mondhatom neki azt, hogy hagyja abba a másik lánnyal az összejárást, de nagyon zavar ez az egész helyzet. Mit tennétek?

2022. nov. 25. 16:13
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
99%

"Mit tennétek?"

Én ezen a ponton abbahagynám az ismerkedést, mert felfognám, hogy nem az a férfi, akivel valaha komoly párkapcsolatom lehetne.

Az a férfi, aki úgy ismerkedik veled, hogy mellette szexel valakivel, plusz téged is meg akar fektetni az első randin, az szerintem sok mindent keres, de nem komoly párkapcsolatot. Ha én azt keresnék, nem tudnám ezek után komolyan venni.

Én jóhiszemű vagyok, de ennyire naiv azért nem, szóval nálam ez felejtős lenne innentől fogva. Mondjuk annyit értékelnék, hogy legalább őszinte volt.

2022. nov. 25. 16:27
 12/44 A kérdező kommentje:
Gondolom, ha komolyabb érzései lesznek irántam, befejezi a másik lánnyal.
2022. nov. 25. 16:27
 13/44 anonim ***** válasza:
96%
Újabb butalány kérdés :'(
2022. nov. 25. 16:29
 14/44 anonim ***** válasza:
97%

"aki bevallotta a 2.randinkon,hogy van egy lány, akivel összejárnak szexelni"

Ezen a ponton vettem volna a kabátom, és elbúcsúzunk egymástól.

Remélem csak trollkodás...

2022. nov. 25. 16:32
 15/44 anonim ***** válasza:
97%

Nem fogja abbahagyni, ne légy már hülye basszus, úgy lesz neki a legjobb, mert két puncusba nyomja.

Vagy melletettek meg egy buta libát szerezz és 3ba martja. xD

Most ha azt mondja neked, hogy gyere lezavarunk a csajjal egy 3ast belemesz, mert biztos utána otthagyja? :D

Jézus Krisztus, hogy lehet komolyan valaki ennyire lökött?

2022. nov. 25. 16:32
 16/44 A kérdező kommentje:
Úgy gondolom, hogy azért mondta el, mert szeretne tiszta lappal kezdeni. Nem írtam, de utalt rá, hogy velem sokkal jobban érzi magát, szebbnek tart, a másik lányt csak könnyűvérű libanak tartja, gusztustalan műszája van stb.
2022. nov. 25. 16:40
 17/44 anonim ***** válasza:
100%

"Gondolom, ha komolyabb érzései lesznek irántam, befejezi a másik lánnyal."

Tényleg nem szeretném megbántani az érzéseidet, de szerintem érdemes lenne elgondolkoznod azon, hogy vajon mennyire van benned tartás és egészséges önérzet, ha képes lennél úgy randizgatni vale, hogy ő közben mással összejár szexelni.

Ha egy férfi ezzel a hozzáállással átmegy nálad a "mérésen" ismerkedéskor, mekkora békákat lennél még képes lenyelni később?

Amúgy szerintem nagyon naiv vagy, ha szerinted ő komoly kapcsolatot keres, nem pedig újabb szexuális kalandokat.

2022. nov. 25. 16:40
 18/44 anonim ***** válasza:
98%

Jaaaj na persze, a másik csaj nyilván erőszakkal veszi rá a szexre szegény szerencsétlen undorodó pasit..... Te ezt komolyan elhiszed?? :(

2022. nov. 25. 16:43
 19/44 anonim ***** válasza:
100%

Ha nyílt lapokkal es új kezdettel (amit amúgy ismerkedés előtt es nem közben kene megtenni) akarna ismerkedni, akkor azt mondta volna, hogy volt egy lány, akivel összejárt előtted, de te meg fogtad annyira, hogy kioffolta öt miattad vagy legalább az első randi után ezt megtette. Mivel nem így fogalmazott, biztosra veheted, hogy amíg nem lesz köztetek szex, addig biztosan tömni fogja a másikat is, de lehet még azután is.

Nekem ez olyan szinten undort keltő, hogy biztosan nem tudnám az ismerkedést folytatni, de te érzed, mihez van gusztusod…

(Aki komoly kapcsolatot akar, az akkor sem akar az első randin megdugni vagy célozni rá, ha majd szetfesziti a kémia…)

24N

2022. nov. 25. 16:47
 20/44 anonim ***** válasza:
97%

Tudod mit kérdező?

Ha nem hiszed el amit írunk, akkor nyugodtan feküdj le vele, de ajánlom már holnap és vagy rögtön elhagy vagy egy kicsit később, értsd akár hónapokig használ, esetleg nemi betegséget kapsz tőle, netalán tán terhes maradsz (főleg ha nem tabizol) mert:

'a párom nem szereti a gumit' - kinezem belőled, hogy védekezés nélkül is ravesz csak szeressen, akkor drága kisbogaram magadra vess!

Mást tényleg nem lehet írni, mert annyira naiv vagy, hogy az már egyenesen bűn. 👀

2022. nov. 25. 16:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!