Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy reagálnátok, ha a pasi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy reagálnátok, ha a pasi ezt mondaná?

Figyelt kérdés
Elkezdtem ismetkedni egy nagyon-nagyon helyes sráccal, aki bevallotta a 2.randinkon,hogy van egy lány, akivel összejárnak szexelni. Semmit nem érez iránta, állítása szerint csók sosincs köztük, az túl intim lenne neki, szexre meg szüksége van. Már az 1.randinkon ágyba akart vinni, visszutasítottam, hogy még korai, komoly kapcsolatot szeretnék. A randi végén nagyon hosszan csókolóztunk, iszonyúan begerjesztett, de tartottam magam, hogy itt megállunk. Nyilván nem mondhatom neki azt, hogy hagyja abba a másik lánnyal az összejárást, de nagyon zavar ez az egész helyzet. Mit tennétek?

2022. nov. 25. 16:13
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:
90%

Nem keresnèm többet, semmit nem akarnék ilyen embertől. Megdug valakit érzelmek nélkül, de a csók túl intim, közben randizik mással is, mivan???? Röhejes és szánalmas az egész. Te is csak egy dugópajti leszel a sok közül. Az ilyen nem csak egy nőt kezelget hanem 4-5 nőt párhuzamosan, akár többet is. És nem is fogja ezt az életmódot feladni. Ha ebben hiszel, nagyon buta vagy.

Nem tudnám komolyan venni. Máshogy meg nem érdekelne kapcsolat. Plusz nem bíznék abban sem, hogy felelősségteljes és legalább védekezik rendesen, ki tudja milyen nyavaját szedett össze a kósza numeráitól.

2022. nov. 26. 02:30
 42/44 anonim ***** válasza:
87%
Már hogyne mondhatnád. Komolyat akarsz, nálad ez a feltételrendszer hozzá. Ha ő is azt akar, akkor megfelel ennek, illetve te is az ő feltételrendszerének. Ha meg összeegyeztethetetlen, akkor nem kell erőltetni a dolgot csak mert be vagy gerjedve. Eleve a komolyat keresel, a keresési szempontjaid egy kicsit mutassanak túl a begerjedésen szerintem.
2022. nov. 26. 03:18
 43/44 anonim ***** válasza:
7%
Nem dug ez senkit!! Jol tudjuk az a ferfi aki barmilyen kapcsolatban van egy novel arra jobban utazik a tobbi no! Feltekenyseget akart kivaltani egy hazugsaggal , azert hogy megkaphasson.
2022. nov. 26. 09:02
 44/44 anonim ***** válasza:
94%
Normális nőből ezzel nem féltékenységet vált ki, hanem undort.
2022. nov. 26. 13:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!