Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy reagálnátok, ha a pasi ezt mondaná?
Figyelt kérdés
Elkezdtem ismetkedni egy nagyon-nagyon helyes sráccal, aki bevallotta a 2.randinkon,hogy van egy lány, akivel összejárnak szexelni. Semmit nem érez iránta, állítása szerint csók sosincs köztük, az túl intim lenne neki, szexre meg szüksége van. Már az 1.randinkon ágyba akart vinni, visszutasítottam, hogy még korai, komoly kapcsolatot szeretnék. A randi végén nagyon hosszan csókolóztunk, iszonyúan begerjesztett, de tartottam magam, hogy itt megállunk. Nyilván nem mondhatom neki azt, hogy hagyja abba a másik lánnyal az összejárást, de nagyon zavar ez az egész helyzet. Mit tennétek?2022. nov. 25. 16:13
31/44 anonim válasza:
#28&29:
Pedig hidd el vannak ilyen ostoba nők, sőt férfiak is sajnos.
32/44 anonim válasza:
#31 ENNYIRE ostobák, akik ilyen
birka módjára elfogadják hogy az újdonsült randipartnerüknek van szexpartnere és normálisnak találják? És azt mondják engedelmesen hogy "tudják hogy nem mondhatják neki hogy hagyja abba"? Na ezt azért nem hiszem el 😵💫
33/44 anonim válasza:
Én meg elhiszem, mert amúgy ha belegondolsz tényleg nem szolhat neki, mert nem járnak együtt, csak randiztak.
34/44 anonim válasza:
#33 de szerinted az életszerű szitu hogy egy második randin rómeó eldicsekszik azzal hogy amúgy van kivel szexelnie (+ a részletek arról hogy hogyan)? Már innentől bűzlik a sztori. Nemhogy mancika buta birka bólogatásától... Nettó trollkodás ez az egész.
35/44 anonim válasza:
Legyen igazad, hogy a kérdező egy incel valójában, de akkor is léteznek ilyen naiv és buta emberek.
36/44 anonim válasza:
#35 Aki nem rúgja ki a randipartnerét ha az közli hogy van szexpartnere és még a részletekkel is szórakoztatja? Én is tudom hogy vannak hülye emberek de ez azért mindenen túlmegy, az ilyet ki nem rúgná ki?
37/44 anonim válasza:
Mert ez mivel másabb mint amikor feleség vagy és a párod csal te tudsz róla és azt hiszed, hogy megvaltozik, sőt magadban keresed a hibát.
38/44 anonim válasza:
Igaz,ott más is van de ugyanolyan hülye mint ez esetben, mert ja úgy kellene kirugni, hogy kirepulne az űrbe, de hidd el van pár olyan emberi lény, aki vagy tapasztalatlan, vagy önbecsülése nulla és egyszerűen sikhulye.
39/44 Sunshinedoll válasza:
Elég gáz h bejelentette, meg az is, hogy az első randin ágyba akart vinni. Az a pasi, aki komolyan vesz, az nm fog első randin rád menni.
Figyelj, ha szexelni akarsz, feküdj le vele. Ha komoly kapcsolatot keresel, akkor keresd másnál.
40/44 anonim válasza:
Szerintem hagyd hogy beléd élvezzen, úgy is ma már ez a divat. Nem kell védekezni, gumi? Ugyan már! Mit is szoktatok erre mondani? Zokniban nem mosunk lábat?! Na mindegy! Szóval a pasika beléd durrant, és megleped őt és magad egy gyerekkel! Jaa hogy neki csak szex kell? Sebaj, akkor is szuper lesz neked, hiszen ott lesz tőle egy baba! Hogy biztosan kereket oldana? Ugyan már, ilyen aprósággal ne is foglalkozz!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!