Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy reagálnátok, ha a pasi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy reagálnátok, ha a pasi ezt mondaná?

Figyelt kérdés
Elkezdtem ismetkedni egy nagyon-nagyon helyes sráccal, aki bevallotta a 2.randinkon,hogy van egy lány, akivel összejárnak szexelni. Semmit nem érez iránta, állítása szerint csók sosincs köztük, az túl intim lenne neki, szexre meg szüksége van. Már az 1.randinkon ágyba akart vinni, visszutasítottam, hogy még korai, komoly kapcsolatot szeretnék. A randi végén nagyon hosszan csókolóztunk, iszonyúan begerjesztett, de tartottam magam, hogy itt megállunk. Nyilván nem mondhatom neki azt, hogy hagyja abba a másik lánnyal az összejárást, de nagyon zavar ez az egész helyzet. Mit tennétek?

2022. nov. 25. 16:13
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
93%

A 19esnek nagyon igaza van. Az a korrekt aki egy ilyet lezár amikor valaki "megfogja".

Ő nem tette mert te nem fogtad meg annyira. Csak meg akar dugni.

És egyébként az abszolút nem zavar hogy hogy beszél és viselkedik a másik nőről/nővel?

Egy tárgynak tekinti gyakorlatilag. Nem csak hazug de féreg is.

Sok ilyen féregbe belefutottam én is még randiztam. A legnagyobb jóindulattal mondom neked hogy többet ne is állj szoba vele.

2022. nov. 25. 17:01
 22/44 anonim ***** válasza:
100%

"Nem írtam, de utalt rá, hogy velem sokkal jobban érzi magát, szebbnek tart, a másik lányt csak könnyűvérű libanak tartja, gusztustalan műszája van stb."

És szerinted mit árul el róla, mint emberről, az értékrendjéről és az érzésvilágáról, ha valakivel összejár szexelni, mert ez mindkettőjüknek jó így, de közben meg így beszél róla a háta mögött?

Neked ez nem akkor red flag, mint a ház?

2022. nov. 25. 17:04
 23/44 anonim ***** válasza:
97%

ilyen ostoba vagy, kérdező?

nemi betegségeket is elkaphatsz...

eleve nem randizok olyannal, aki nem teljesen független, másrészt sokat elmond a faxiról, h. szexmániás, csak használja a nőket, ebből komoly kapcs nem lesz.

2022. nov. 25. 17:35
 24/44 anonim ***** válasza:
95%
Mekkora egy mocsokkal randizol, te lány? Felejtős a pasi. Egyrészt milyen alak, aki így mocskolja a szexpartnerét? Haha.... Másrészt meg nehogy már elhidd, hogy nem is csòkoloznak, bár ez talán itt már nem is számít annyira.
2022. nov. 25. 17:39
 25/44 anonim ***** válasza:
100%

🤭

Bocs de elég egyértelmű a szitu.

Amúgy igen, reménykedhetsz. Valamivel nagyobb az esélye, hogy boldogan éltek, míg meg nem haltok, mint egy lottó ötösnek.

Mondjuk ha a villám egyszerre csap agyon benneteket, miközben szexeltek.

Bocs tényleg, de ez az igazság. 😬

2022. nov. 25. 18:33
 26/44 anonim ***** válasza:
100%
Eszed semmi,sok boldogságot.
2022. nov. 25. 18:40
 27/44 anonim ***** válasza:
97%

A párommal már sok sok hónapja jártunk, amikor elmesélte, hogy amúgy előttem volt egy szexkapcsolata. Úgy egyeztek meg, hogy addig csinálják, amíg nem jelenik meg valamelyikük életében egy ígéretes kapcsolat. A párom az első randink után írt ennek a csajnak, hogy többé nem fog találkozni vele, mert érdekli őt valaki, pedig mi csak a harmadik randinkon csókolóztunk először. Na ilyen az, amikor egy pasi komolyan gondolja.

"Nyilván nem mondhatom neki azt, hogy hagyja abba a másik lánnyal az összejárást"

Nem kellene mondanod. Ha érdekelnéd, fel se merülne benne, hogy amazt folytassa.

A másik meg: ha ilyen csúnyán beszél egy lányról, akit megdug, undorítónak tartja a száját, de mégis beledugja a farkát, akkor az milyen ember?

2022. nov. 25. 19:09
 28/44 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen ostoba nő a világon nincs. Egy szokásos trollkérdés amit pasi írt nőnek kiadva magát hogy szidják a nemlétező nőt hogy milyen buta.

Jellemző az összes ilyen kérdésre hogy ilyen ostobán picsogva adják elő a teljesen nyilvánvalót, ami mindig valami bicskanyitogató szitu, de ilyen angyali (ál)naivitással és birkatürelemmel kérdezgetik az ilyen gusztustalanságokat.

2022. nov. 25. 19:38
 29/44 anonim ***** válasza:
84%
"Nyilván nem mondhatom neki hogy hagyja abba" - na ebből teljesen egyértelmű hogy csak trollkodás. Ilyen ostoba lábtörlő nem létezik.
2022. nov. 25. 19:41
 30/44 anonim ***** válasza:
86%

Jaj fúj. Szexelni nem szexelsz vele, de a száját csokolgatod úgy, hogy elotte kinyalt valakit.

Amikkr rád begerjed csak jusson eszedbe, hogy a masikon fél órával később már le is vezeti.

2022. nov. 25. 20:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!