Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összességében a feminizmusnak negatív vagy pozitív hatása volt a párkeresésre?
"A népesség kb. fele mindig is nőkből állt"
Igen és? A népesség 90%-a meg mezei átlagember, mégis a 10% irányít minket. Most ezzel nem mondtál semmit. Te se nagyon ellenkezel, ha tudod, hogy utána pofánbszna egy erősebb.
"A népesség 90%-a meg mezei átlagember, mégis a 10% irányít minket."
De nem azért, mert a 90% ne tudna ezen változtatni, vagy ne lenne meg hozzá a lehetősége, hanem mert a 90% újabb 90%-ának megfelelő ez a rendszer. Számolj kicsit, hogy kik vannak többen és rájössz, hogy miért nincs változás.
Az incelek helyzetén hogyan segít, hogy a neten hisztiztek folyton folyvást?
Új vagyok a kérdésnél.
Nem tudom mióta létezik a htb rövidítés de én már hallottam a 90-es években is, akkor voltam tini. Nekem ez mindig olyan nyomorúságot jelentett mert akik azok voltak olyan fáradt, elhasznált anyák voltak, nem olyanok mint az én anyukám meg a többi dolgozó nő, mindig csinosan, blúzban-szoknyában, ruhában, magassarkú cipőben, fodrászolt hajjal. Gyári munkásokat nem ismertünk, ők biztos nem ilyenek voltak, de minden nő dolgozott akikre emlékszem a gyerekkoromból. Ha nem is kellett volna akkor is, ők voltak a butikosnők meg ilyesmik, főleg már a 90-es években amikor mindenki vállalkozott. Valami elfoglaltságot még az olyan is keresett akinek nem kenyérre kellett. Az a néhány akikre úgy emlékszem hogy főállású anya volt ők pont úgy néztek ki mint napjainkban az ősanyák, elhízva, festetlen őszülő haj, kényelmi cipő és olyan öltözék ami otthonra is gáz, semmi smink stb.
Kösz nem.
43N kétgyerekes
173: Tehát szerinted mindenki incel, aki nem ért egyet a hülyeségeitekkel? Épelméjű ember hogyan tudna azzal azonosulni, hogy tenyészkancának nevezitek a korábbi generációk nő tagjait, vagy hogy a férfiak kényszerítették a nőket bizonyos szerepbe évezredekig?
Egyáltalán hogyan tarthatja magát egy így gondolkodó ember feministának?
"Nem tudom mióta létezik a htb rövidítés de én már hallottam a 90-es években is"
Ok, de a 90-es évek nem "nagyanyáink idejében" volt...
Nos én arra emlékszem tini koromból, ami nekem is a 90-es években volt, hogy anyukám minden hétköznap ment dolgozni. Neked persze a magassarkú meg a fodrászolt haj ragadt meg :) az én anyukám is ilyen volt, viszont nekem inkább az ragadt meg hogy sokszor tiszta idegbeteg volt mert kihajtotta magát a munkahelyen, aztán otthon jött a házimunka. Mert apám napi 12-14 órát dolgozott. Ha normálisan megfizették volna, anyu otthon maradhatott volna az általatok annyira lenézett "htb" státuszban és lehet hogy nem ment volna tönkre idő előtt. Nem tudom honnan veszel ilyeneket, hogy "mindenki vállalkozott", vagy hogy a háztartásbeli anyukák igénytelenek voltak. Szerintem ez egy általánosítás. Van aki otthon marad és leigénytelenedik és van aki az extra időt a saját egészségére/szépségére fordítja. Ja és bőven vannak olyan "fáradt, elhasznált anyák" akik mellesleg dolgozni járnak és otthon háztartást vezetnek...
Egyébként mindent elmond, hogy BÁRMIT írok 0-ra vagyok pontozva. Bezzeg ha valaki ordas baromságoket ír (pl "mindenki vállalkozott" vagy hogy "az ősanyák, elhízva, ... de tényeg, MIAFAXOM AZ HOGY ŐSANYA????!), de odaírja a végére hogy "43N kétgyerekes" az valahogy sosincs lepontozva...
Mindenesetre RÁD ANYUKÁM nem hogy a gyerekem, de a kutyámat sem bíznám!
Befejeznéd végre a hisztit?
Úgy viselkedsz mint egy óvodás.
179-es:
"KUSSSSOLJ!
:D"
Köszönjük! Moderátoraink ellenőrizni fogják ezt a választ. ;)
"És hány olyan anyukát látni, aki pici babával, vagy kisgyerekkel mászkál és látszik h kb le se xarja a gyerekét, egyfolytában a telefont nyomkodja... Ez gyereknevelés? Ja, bocs, nem tudtam. :D"
Apukákat miért nem veszed elő?
És nem, nem csak 7 év feletti gyerekkel tud foglalkozni az apa. Újszülöttel körül is mendent el tud végezni, kivétel a szoptatás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!